Nici un caz nou de Covid ieri în judeţ

6 iunie 2021 | 3 Comentarii | Publicat in: Comunitate

Valeriu Gheorghiţă, preşedintele Comi­te­tu­lui naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, a anunţat într-o conferinţă de presă că ju­deţul nostru se situează pe primul loc în ceea ce priveşte vaccinarea populaţiei de la sate.
Echipele mobile de vaccinare au imu­nizat un număr de 6.535 de persoane din mediul rural. Câtă mândrie! Ieri, incidenţa cazurilor de Covid în judeţ era de 0,12 la mia de locuitori.
Ieri, pe ţară, au fost înregistrate 121 de noi îmbolnăviri de Covid, iar, în judeţ avem o veste excelentă. Nici un nou caz! (A. Năstase)

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Liviu spune:

    Daca nu se testeaza,normal ca nu sunt imbolnaviri noi!

  2. C spune:

    Trebuie sa te testezi si daca nu ai simptome? Pun si eu o intrebare. De cate ori nu s-a analizat faptul cum ca celebrele pcr-uri dau rezultate interpretabile. Dar totusi inca se mai crede in axioma de anul trecut testati, testati, testati!

  3. @vitamina c spune:

    Pune-ti ma intrebarea de ce nu te poti vindeca de prostie, ca pentru aia nu exista leac si nici vaccin. Altfel ar fi fost mai putini din astia ca tine. Prostalaule.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
În 27 iunie vor avea loc alegeri parţiale în trei commune hunedorene. Candidaţi cu acelaşi nume pentru Primăria Sarmizegetusa

Adriana Năstase A început bătălia politică pentru trei funcţii de primar în comunele Sarmizegetusa, Romos şi Burjuc. Se ştie, alegerile...

Ce restricţii de călătorie impun ţările străine pentru românii care merg în vacanţe

Adriana Năstase După un an în care vacanţele au rămas doar un plan, vara aceasta aduce din nou „o revenire...

Cine va câştiga postul de manager al Spitalului din Zam?

Sorina Popa Mâine, este ziua cea mare! Are loc con­cur­sul pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului de Psihiatrie din...

Închide