Ne paşte o nouă telenovelă a viceprimarilor Devei?

05 Marian Muntean Viceprimar DevaOana Mihnea

Şedinţa Consiliului Local Deva din această lună se apropie cu paşi repezi. Este foarte posibil ca unul din punctele de pe ordinea de zi să atingă o coardă sensibilă a administraţiei locale, cea a alegerii unui nou viceprimar.
Având în vedere faptul că deja ne-am familiarizat cu vechea telenovelă a viceprimarilor municipiului, nu este exclus să avem parte de una nouă. Contactat de MESAGERUL HUNEDOREAN, consilierul PNL Marian Muntean (foto) ne-a declarat: „Dacă este vorba despre un mandat politic respectat de toţi membrii PNL, inclusiv de primarul municipiului, care este şi colegul meu în Comitetul Judeţean Executiv al PNL, atunci eu respect decizia partidului şi îmi asum responsabilitatea de a munci pentru acest oraş, pentru cetăţeni, dar şi pentru cei care îmi dau votul”, a precizat Marian Muntean.
Telenovela trecută a început în urmă cu aproximativ un an, timp în care, pe rolul instanţelor s-au judecat cele două dosare în care hotărârile Consiliului local (CL) Deva de înlocuire a viceprimarului Ovidiu Moş cu consilierul local Marian Muntean au fost atacate de Prefectura Hunedoara pe motive de nelegalitate. În ambele cazuri, hotărârile au fost abrogate de către CL Deva, iar Prefectura a luat act de decizia legislativului local, retrăgându-şi acţiunile din instanţă, dosarele rămânând fără obiect. La rândul său, viceprimarul Ovidiu Moş a formulat două contestaţii, prima dintre acestea fiindu-i respinsă de instanţă.
Mai precizăm că informaţia privind o nouă încercare de schimbare a viceprimarului social-democrat al Devei a ieşit în public după vizita la Deva a celor doi copreşedinţi ai PNL, Vasile Blaga şi Alina Gorghiu, care au trasat sarcină conducerii liberale locale să rezolve această problemă. Nu ne rămâne decât să aşteptăm fapte concrete şi să vedem dacă schimbarea se va produce de această dată.

One thought on “Ne paşte o nouă telenovelă a viceprimarilor Devei?

  • 27 iulie 2015 la 15:57
    Permalink

    De-aia arde groapa de gunoi a Devei ? E ca la Vatican cand se alege un nou Papa ? Musai sa iese fum.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare