Sport

Ne întoarcem în Crâng, pentru un nou episod al duelului cu Gloria Buzău

Claudiu Sav

Corviniștii joacă astăzi cu Gloria Buzău. Întâlnirea din etapa a şasea a play-off-ului are loc de la ora 19:00 şi va putea fi urmărită, exclusiv, pe platforma FRF.TV.

Nu o să fie uşor
Cele două echipe stau faţă în faţă la aproape o lună distanţă de la ultimul duel direct. Pe 28 martie a fost 1-1, la Hunedoara, în turul play-off-ului, după un joc în care Timotei Mitran a deschis sco­rul în minutul 50, iar oaspeţii au egalat graţie unei reuşite a lui Akhmatov, 22 de minute mai târziu, la una dintre puţinele oportunităţi avute.
Gloria Buzău are 41 de puncte strânse în acest sezon și se află pe locul 4 în play-off, al doilea direct promovabil, în con­dițiile în care în fața sa sunt Corvinul și CSC Șelimbăr, ambele cu câte 45 de puncte, echipe fără drept de promovare. Formaţia pregătită de Andrei Prepeliţă are şase jocuri la rând fără eşec, iar runda trecută a obţinut prima victorie (1-0 cu FK Csikszereda), după patru remize consecutive! „Știam că nu o să fie ușor, avem încredere în jucători, în staff, în conducere, în toată lumea. Lumea e fericită după ce câștigăm. Sperăm ca la următorul meci, că e cel mai important, să ne descurcăm bine pe teren propriu și să câștigăm punctele. E o săptămână grea, cu trei jocuri. Poate avantajul nostru e că nu ne deplasăm, le avem pe toate trei acasă și speră să facem puncte și sunt conștiem că va fi o luptă până la final”, declarase Prepeliță, la finalul jocului cu harghitenii.
„E un joc diferit pentru că sunt din ce în ce mai puţin etape. Noi trebuie să ne consolidăm jocul, să fim bine, să creştem pentru acel ultim joc din Cupă. E bine că în această perioadă întâlnim adversari re­dutabili, cu un obiectiv clar, aşa cum se întâmplă şi în această rundă. Am urmărit ultimul lor joc de acasă, o partidă bună pentru ei, în care nu au riscat prea mult, au ţinut toate punctele la Buzău. Ne aşteaptă un meci greu, dar vreau să cred că avem şi noi mândria noastră şi ceva de demonstrat, pentru că nu am reuşit să câştigăm în faţa lor până acum în acest sezon. Aşa că mă aştept din partea băieţilor să facă un meci bun şi să ne în­toarcem cu toate punctele la Hunedoara. Ne gândim la starea fizică a jucătorilor, dar avem tot lotul valid, am avut şi o zi liberă după victoria cu CS Mioveni, care ne-a prins foarte bine. A fost o în­căr­că­tură fizică şi mentală în ultima perioadă, aşa că trebuie să rămânem proaspeţi, din toate punctele de ve­dere”, a spus antrenorul nostru, Florin Maxim (foto).

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura