Naţionala României de fotbal pe plajă, calificată la Jocurile Europene

10 septembrie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

În Italia, la Alghero, naţionala României de fotbal pe plajă a jucat duminică finala pentru promovarea în Divizia A din Liga Europeană de fotbal pe plajă. Adversara tricolorilor a fost Germania, formaţie care luptă pentru menţinerea în primul eşalon.

După cele trei reprize de joc, scorul a fost 4-4. Golurile României au fost marcate de antrenorul-jucător Marian Măciucă şi de portarul Andrei Neag. Acesta din urmă a ratat şansa de a aduce victorie la ultima fază, dar şutul său a nimerit bara. În prelungiri nu s-a înscris, astfel că partida a fost decisă la lovituri de departajare. La penaltiuri s-a impus Germania cu 4-3, menţinându-se astfel în Divizia A pentru sezonul viitor al Euro Beach Soccer League. Premiul de consolare pentru naţionala noastră a fost calificarea la Jocurile Europene de la Minsk, din vara viitoare, obţinând această performanţă în calitate de cea mai bună echipă reprezentantă a Diviziei B.
Lotul pregătit de antrenorul-jucător Marian Măciucă şi care a participat la turneul din Italia este următorul: Andrei Neag, Valentin Dumitrică – portari, Iulian Răvoiu, Ionuţ Florea, Dănuţ Zaharia, Gheorghe Andrescu, Adrian Tănase, Alin Bugală, Emil Vîrtan şi Bogdan Ciocănel.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gelu Dragancea spune:

    Fiiiiiisss……

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Principalii lideri politici, absenţi de la Serbările Naţionale de la Ţebea

Serbările Naţionale de la Ţebea din acest an au fost marcate de o atmosferă plină de sobrietate. Au dat culoare...

Biblioteca Judeţeană recomandă cartea acestei săptămâni

Autorul bestsellerului internaţional Laur, Evgheni Vodolazkin, revine cu o poveste copleşitoare despre memorie şi vină, despre o iubire atât de...

Bulina albă, 10.09.2018

Prof. univ. dr. Eduard Edelhauser, prorectorul Universităţii din Petroşani Pentru că a investit resurse şi timp în echipa de rugby...

Închide