Naţionala de rugby se reuneşte pentru meciurile internaţionale

4 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Echipa naţionala de rugby a României se reuneşte, luni 12 octombrie, pentru a pregăti ultimul meci din ediţia 2020 a Rugby Europe Championship, partida cu Belgia.
Programată pentru 1 noiembrie, această partidă va avea loc la Bucureşti, locul de desfăşurare urmând a fi stabilit curând, în funcţie de cum vor evolua lucrările la Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf. Partida va avea loc la ora 17:45, iar pentru a pregăti cât mai bine acest meci impor­tant, „Stejarii” se vor reuni pe 12 octombrie la Bucureşti, urmând să facă întâi o testare Covid. Între 14-23 octombrie, România va avea un cantonament în Antalya, după care va pleca la Moscova, unde pe 25 octombrie, pe Stadionul Dinamo Moscova, va susţine un meci de pregătire în compania echipei Rusiei.
După partida din 1 noiembrie cu Belgia, naţionala noastră va intra în ultimul cantonament de pregătire, între 2-8 noiembrie, la Snagov, urmând ca 7 noiembrie să întâlnească Rusia, la Bucureşti, într-un meci test.
Staff-ul tehnic al naţionalei a convocat pentru meciurile din luna noiembrie, 44 jucători, 27 de înaintaşi şi 17 jucători de trei sferturi. Lista iniţială mai poate suferi modificări, toţi jucătorii fiind în atenţia antrenorului Andy Robinson şi pot fi convocaţi în urma evoluţiilor pe care le vor avea.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Simona Halepa fost eliminată de la Roland Garros!

Surpriză de proporţii la turneul de tenis de câmp de la Paris, unde românca Simona Halep (favorita numărul 1) a...

Fotbal. CS Hunedoara – Industria Galda de Jos 2-1

Partida de la Hunedoara s-a anunţat una importantă pentru echipa gazdă, în condiţiile în care formaţia hunedoreană avea în clasamentul...

Jiul Petroşani câştigă prima confruntare judeţeană

Dacă partida de la Petroşani ar fi fost în programul jocurilor loteristice, puţini ar fi fost cei care să precizeze...

Închide