Naţionala de rugby se reuneşte pentru meciurile internaţionale

Echipa naţionala de rugby a României se reuneşte, luni 12 octombrie, pentru a pregăti ultimul meci din ediţia 2020 a Rugby Europe Championship, partida cu Belgia.
Programată pentru 1 noiembrie, această partidă va avea loc la Bucureşti, locul de desfăşurare urmând a fi stabilit curând, în funcţie de cum vor evolua lucrările la Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf. Partida va avea loc la ora 17:45, iar pentru a pregăti cât mai bine acest meci impor­tant, „Stejarii” se vor reuni pe 12 octombrie la Bucureşti, urmând să facă întâi o testare Covid. Între 14-23 octombrie, România va avea un cantonament în Antalya, după care va pleca la Moscova, unde pe 25 octombrie, pe Stadionul Dinamo Moscova, va susţine un meci de pregătire în compania echipei Rusiei.
După partida din 1 noiembrie cu Belgia, naţionala noastră va intra în ultimul cantonament de pregătire, între 2-8 noiembrie, la Snagov, urmând ca 7 noiembrie să întâlnească Rusia, la Bucureşti, într-un meci test.
Staff-ul tehnic al naţionalei a convocat pentru meciurile din luna noiembrie, 44 jucători, 27 de înaintaşi şi 17 jucători de trei sferturi. Lista iniţială mai poate suferi modificări, toţi jucătorii fiind în atenţia antrenorului Andy Robinson şi pot fi convocaţi în urma evoluţiilor pe care le vor avea.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.