Naţionala de rugby s-a reunit la Snagov

Lotul echipei naţionale de rugby a României s-a reunit, mari, la Bucureşti, pentru meciul test cu Rusia şi ultimul joc din Rugby Europe Championship, cel cu Belgia, potrivit site-ului FRR.
După ce au făcut mai întâi testul Covid -19, jucătorii au intrat în cantonament la Snagov unde vor sta până duminică 18 octombrie, când care vor pleca spre Antalya. Aici vor sta într-un stagiu de pre­gătire, care se va finaliza cu un meci test în compania echipei Rusiei, la Moscova, pe 25 octombrie. Pentru această partidă, staff-ul tehnic al echipei naţionale a sta­bilit un lot de 32 de jucători, 17 înaintaşi şi 15 jucători de treisferturi. Lotul iniţial era de 44 de jucători, însă unii dintre aceştia au probleme medicale, iar o parte au obli­gaţii contractuale la club, urmând să se alăture echipei în cantonamentul din Antalya.
România va juca ultimul meci din ac­tuala ediţie a Rugby Europe Champion­ship, contra Belgiei, pe 1 noiembrie, la Bu­cureşti.
Staff ethnic al naţionalei este alcătuit din antrenorul principal Andy Robinson, an­trenorul la înaintare Stephen Scott, an­trenorul la treisferturi Sosene Anesi, pre­pa­ratorul fizic Florin Taşcă, manager-ul Daniel Carpo, kitman-ul Constantin Sandu, docto ral echipei fiind Dan Wanya, iar kine­toterapeuţi Cătălin Neamţu şi George Radu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.