Naţionala de fotbal pe plajă se pregăteşte de promovare

Nicolae Gavrea

Echipa naţională de fotbal pe plajă a efectuat în perioada 10 –19 august, la Eforie Nord, un cantonament, care s-a încheiat cu două meciuri internaţionale în compania Bulgariei. Pentru acest stagiu de pregătire, selecţionerul – jucător, Marian Măciucă, a convocat următorii jucători: Andrei Neag (West Deva), Valentin Dumitrică (CS Medgidia) – portari, Iulian Răvoiu (West Deva), Ionuţ Florea (West Deva), Dănuţ Zaharia (Axiopolis Cernavodă), Gheorghe Andrescu (Axiopolis Cernavodă), Adrian Tănase (ACS Eforie), Alin Bugala (West Deva), Emil Vîrtan (West Deva) şi Bogdan Ciocănel (Farul Constanţa).

Tricolorii pregătesc promovarea în Divizia A, urmând ca în perioada 6-9 septembrie, în Sardinia, să joace în grupa de promovare. România are şansa de a ajunge iar în elita fotbalului pe plajă, după ce a câştigat grupa din Divizia B a Ligii Europene de Fotbal pe Plajă din care a făcut parte. La Nazaré, în Portugalia, s-au impus la loviturile de departajare în faţa Serbiei şi au învins Estonia cu 4-2. Pentru a promova, tricolorii vor avea de înfruntat învingătoarele din celelalte trei grupe ale Diviziei B, cele mai bune trei ocupante ale locurilor secunde şi cea mai slabă echipă din Divizia A.
Sâmbătă, România a câştigat cu 5-3, după un meci spectaculos pe parcursul căruia tricolorii au condus cu 2-0, iar apoi bulgarii au avut 3-2. Golurile noastre au fost reuşite de Marian Măciucă, de trei ori, Emil Vîrtan şi Ionuţ Florea. Duminică, 19 august, tricolorii s-au impus cu 5-4 în faţa vecinilor de la sud de Dunăre. Golurile noastre au fost reuşite de Ionuţ Florea, de două ori, Alin Bugală, Emil Vîrtan şi Dimov (autogol).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.