Naţionala de baschet feminin 3 x 3 a început antrenamentele

13 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Echipa naţională de baschet feminin 3×3 a revenit la Complexul Olimpic Sydney 2000 din Izvorani, unde se va pregăti pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Au fost convocate Gabriela Mărginean, Elisabeth Pavel, Sonia Ursu, Ancuţa Stoenescu, Gabriela Irimia, Alexandra Uiuiu, Anca Şipoş, Florina Stănici şi Annemarie Părău Godri, împreună cu colectivul tehnic format din antrenorii Tatiana Galova şi Alexandru Olteanu, medicul Diana Torje şi Mircea Nutescu (fizioterapeut/kinetoterapeut).
După ce întreaga delegaţie a fost testată de o echipă mobilă a Laboratoarelor „Regina Maria“ (partenerul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român pentru testare şi detectare a coronavirusului SARS CoV-2), componentele lotului olimpic de baschet 3×3 au început din nou antrenamentele în centrul olimpic, de data asta sub supravegherea directă a Tatianei Galova, antrenoarea care în primul stagiu, din cauza pandemiei de COVID -19, a trebuit să conducă pregătirea de la distanţă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tenis de câmp. Premii… fără să joace pe teren

Organizatorii turneului de tenis de la Wimbledon vor oferi jucătorilor din circuitul profesionist premii în valoare totală de 10 milioane...

CS Hunedoara s-a reunit aseară

Lotul echipei de fotbal CS Hunedoara s-a reunit aseară, la sediul clubului, sub comanda antrenorului principal Raul Spătaru, pentru stabilirea...

Sferturile de finală din Liga Campionilor şi Europa League

La sediul UEFA de la Nyon a avut loc tragerea la sorţi din cele două competiţii europene de fotbal intercluburi.

Închide