NATAŢIE. Hunedoreanul Nandor Nagy, pe podium la Campionatul național

La finalul săptămânii trecute în Ba­zinul de natație de la Otopeni, (inau­gurat î­n luna august cu ocazia între­ce­rilor europene) s-a desfășurat Cam­pio­natul Național de înot în bazin scurt.

Recorduri personale
Echipa care a reprezentat CSS Hunedoara a obținut și de această dată o serie de rezultate deosebite, iar spor­tivii de la secția hunedoreană merită felicitați pentru faptul că se mențin în topul național. Astfel, juniorul Nandor Nagy (foto, împreună cu antrenoarea sa) s-a clasat pe locul secund în cla­sa­mentul in­dividual la categoria juniorilor, după ce și-a trecut în palmaresul per­sonal urmă­toarele rezultate: o medalie de aur în pro­ba de 1.500 m liber, două medalii de argint cucerite în probele de 200 m și 400 m liber, o medalie de bronz câștigată la proba de 1.500 m liber categoria tineret și seniori, o altă me­dalie de bronz în proba de 200 m liber tineret, încheiind pe locul IV în proba de 100 m liber juniori.
Ștafetele 4x 50m liber și 4x 50 m mixt fete, ambele alcătuite din Ariana Florănescu, Zsofia Nagy, Bianca Lungu și Maria Iloviceanu, s-au clasat pe locul VI, iar Ariana Florănescu și Zsofia Nagy au fost calificate în opt finale în com­petiția de la Otopeni.
Menționăm că acești sportivi au înregistrat timpi superiori (recorduri per­sonale) la probele la care au evoluat la aceste întreceri în bazin scurt. Ei se pregătesc la CSS Hunedoara cu prof. Anca Băjan.
Felicitări tuturor și succes la viitoarele competiții!