Sport

NATAŢIE. Hunedoreanul Nandor Nagy, pe podium la Campionatul național

La finalul săptămânii trecute în Ba­zinul de natație de la Otopeni, (inau­gurat î­n luna august cu ocazia între­ce­rilor europene) s-a desfășurat Cam­pio­natul Național de înot în bazin scurt.

Recorduri personale
Echipa care a reprezentat CSS Hunedoara a obținut și de această dată o serie de rezultate deosebite, iar spor­tivii de la secția hunedoreană merită felicitați pentru faptul că se mențin în topul național. Astfel, juniorul Nandor Nagy (foto, împreună cu antrenoarea sa) s-a clasat pe locul secund în cla­sa­mentul in­dividual la categoria juniorilor, după ce și-a trecut în palmaresul per­sonal urmă­toarele rezultate: o medalie de aur în pro­ba de 1.500 m liber, două medalii de argint cucerite în probele de 200 m și 400 m liber, o medalie de bronz câștigată la proba de 1.500 m liber categoria tineret și seniori, o altă me­dalie de bronz în proba de 200 m liber tineret, încheiind pe locul IV în proba de 100 m liber juniori.
Ștafetele 4x 50m liber și 4x 50 m mixt fete, ambele alcătuite din Ariana Florănescu, Zsofia Nagy, Bianca Lungu și Maria Iloviceanu, s-au clasat pe locul VI, iar Ariana Florănescu și Zsofia Nagy au fost calificate în opt finale în com­petiția de la Otopeni.
Menționăm că acești sportivi au înregistrat timpi superiori (recorduri per­sonale) la probele la care au evoluat la aceste întreceri în bazin scurt. Ei se pregătesc la CSS Hunedoara cu prof. Anca Băjan.
Felicitări tuturor și succes la viitoarele competiții!

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura