Sport

NATAŢIE. „Delfinii” hunedoreni, medaliați la Cupa României

La Târgoviște s-a derulat Cupa României la înot pentru seniori, tineret și juniori. Au participat 347 sportivi, reprezentând 62 cluburi din țară, printre care s-au aflat și îno­tătorii de la CSS Hunedoara.
Cei cinci sportivi hunedoreni, pre­gă­­tiți de prof. Anca Băjan și Dan Ardeleanu, au cucerit patru medalii, două de aur și două de argint, au înregistrat 12 clasări pe locurile IV-VIII și 10 calificări în finale.
Din nou, cel mai titrat sportiv hune­dorean a fost Nandor Nagy, care a ocupat locul I în probele de 400 m și 800 m liber la categoria juniorilor și, totodată, locul IV în probele de 400 m și 800 m liber la seniori și tineret. Tânărul înotător hunedorean a în­che­iat participarea în întrecerile de la Târgoviște cu o medalie de argint și un loc II în proba de 200 m liber juniori, locul VI la tineret și locul VIII la seniori.
Ștafeta feminină a clubului hunedo­rean, alcătuită din Ariana Florănescu, Zsofia Nagy, Maria Iloviceanu și Bianca Lungu, s-a situat pe locul secund în proba de 4×100 m liber și a încheiat proba de 4×100 m mixt pe locul IV, la junioare. Ariana Florănescu a înregistrat câteva rezultate notabile: locul IV în proba de 200 m liber, 200 m spate, locul VI la 100 m spate, locul VII la 400 m mixt și un loc VIII la proba de 200 m mixt.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.