Sport

NATAŢIE. Au cucerit zeci de medalii

Bazinul de înot din municipiul Baia Mare a găzduit întrecerile Campio­na­tului Național Școlar de natație. Delegația sportivilor de la CSS Hunedoara s-a întors acasă cu o ade­vărată salbă de medalii: 17 me­dalii din care patru de aur, nouă de argint și patru de bronz. Au mai fost înregistrate și 11 clasări pe locurile IV-VIII și la final un merituos loc V în clasamentul pe echipe.
S-a evidențiat Ariana Florănescu, care a cucerit două medalii de aur, trei de argint și două de bronz, ea fiind cea mai titrată componentă a dele­gației clubului hunedorean. Paul Purcar și-a trecut în palmares o me­dalie de aur, alte patru de argint și una de bronz, iar Ștefan Dreghiciu a cu­ce­rit o medalie de argint și una de bronz.
Ștafeta Băieți 12 ani în proba de 4×50 m liber a câștigat medalia de aur, iar ștafeta B12 ani 4×50 m mixt o me­da­lie de argint (în formula Patrick Balogh, Cristian Kiss, Tudor Pecsar și Paul Purcar).
Sportivii au fost pregătiți la clubul hunedorean de prof. Anca Băjan și Dan Ardeleanu și merită toate feli­ci­tările pentru aceste rezultate cu care au punctat pentru echipa clubului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.