Nãscuţi campioni

Corvinul-Building (4)

Ciprian Marinuţ

FC Hunedoara, echipă înfiinţată în acest an, este campioană de toamnă în Liga a IV-a, după un tur de campionat în care a avut un parcurs fără înfrângere, cu 11 victorii şi patru remize.
Trupa hunedoreană avea doar varianta victoriei în meciul din deplasare, din ultima etapă a turului, cu Metalul Crişcior, pentru, a menţine diferenţa de trei puncte faţă de cei de la Aurul Brad care le suflau în ceafă de pe locul doi. Cu antrenorul Nelu Mitrică în teren încă din primul minut, lidera a reuşit să câştige la limită, scor 1-0, în faţa unui adversar incomod. Succesul de la Crişcior a mărit „distanţa” faţă de brădeni la cinci puncte, întrucât Aurul a păşit greşit şi a scos doar o remiză, 0-0, la CS Vulcan şi le-a adus hunedorenilor titlul neoficial de „campioni de toamnă”.

Veterani de aur
Cei mai buni jucători ai FC Hunedoara  în faţa arţăgoasei echipe din Crişcior au fost veteranii Mitrică şi Babarţi, care au ordonat şi dirijat  jocul liderei şi au avut şi cele mai mari ocazii de a marca. Antrenorul jucător Mitrică a smuls prima dată aplauzele celor peste 200 de spectatori, după ce a şutat puţin peste poartă de la semidistanţă (27-28 metri). Babarţi a fost şi el aproape de gol la câteva faze, iar Mitrică a încântat publicul prin devieri de efect, pe fondul unui joc echilibrat şi lent. Mitrică a reuşit să puncteze şi pe tabelă, nu numai la impresia artistică, după o fază în care a driblat portarul şi a înscris dintr-un unghi imposibil: 0-1, minutul 73. Pe final, Metalul a picat fizic, iar Babarţi putea majora scorul, după o ocazie similară cu cea din care a marcat Mitrică.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.