Naomi Osaka renunţă la turneul de tenis de la Stuttgart

Ocupanta locului doi mondial din cla­sa­mentul WTA, japoneza Naomi Osaka, a de­cla­rat forfait pentru turneul WTA 500 de la Stuttgart, primul al anului pe zgură din Euro­pa, programat între 17 şi 25 aprilie, au a­nun­ţat miercuri organizatorii acestui turneu.
„Naomi Osaka va începe acum sezonul său pe zgură în Europa ceva mai târziu, în luna mai”, ca să se pregătească pentru Roland Garros, care va începe pe 23 mai, au indicat într-un comunicat organizatorii tur­neului din oraşul german.
Câştigătoare luna trecută la Australian Open, Osaka joacă în aceste zile la Miami. În lipsa ei, Stuttgart speră să fie gazda a şapte din primele zece jucătoare ale lumii, printre care N.1 WTA, australianca Ashleigh Barty, şi ro­mânca Simona Halep, numărul trei mondial.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Alegeri pentru conducerea Federaţiei Române de Gimnastică

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Gimnastică a decis schimbarea locaţiei pentru Adunarea Generală. Aceasta va avea loc Ploieşti, Hotel

Echipa cu care atacăm meciul cu Italia din Fed Cup

Monica Niculescu, noul căpitan al re­pre­zentativei de tenis a României, şi-a luat rolul în serios şi a luat o primă

S-a dat startul Ştafetei Flăcării Olimpice

Ştafeta Flăcării Olimpice pentru Jocurile de la Tokyo 2020, competiţie amânată pen­tru anul acesta din cauza pandemiei de coronavirus, a

Închide