Alegeri pentru conducerea Federaţiei Române de Gimnastică

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Gimnastică a decis schimbarea locaţiei pentru Adunarea Generală. Aceasta va avea loc Ploieşti, Hotel Central, astăzi de la ora 11. Dacă nu va fi statutar constituită, în prezenţa a două treimi din numărul delegaţilor cu drept de vot, Adunarea va fi reprogramată şi se va desfăşura în aceeaşi zi (vineri, 26 martie), dar la ora 13, în aceeaşi locaţie şi, bineînţeles, cu aceeaşi Ordine de zi.
De altfel,Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Gimnastică, întrunit pe 16 mar­tie, a validat candidaturile pentru ocuparea func­ţiilor eligibile din Comitetul Executiv, Comisia de Apel şi Comisia de Cenzori a FRG.
Pentru funcţia de preşedinte a fost validată candidatura actualului preşedinte, Car­men­cita Constantin, fiind singura persoana care a optat pentru această funcţie. Dintre cele 9 pro­puneri pentru funcţia de vicepreşedinte, 6 persoane şi-au retras dosarele ( Simona Amânar Tabără, Alina Drăgan, Adrian Durlă, In­grid Istrate, Dănuţ Grecu şi Anca Mihă­i­lescu Grigoraş ), rămânând pe lista candi­da­ţilor actualul vicepreşedinte Marcela Fumea şi antrenorii Nicolae Forminte şi Ioan Suciu.
Pentru Comitetul Executiv au fost 23 de propuneri, vor candida 17 pentru 7 locuri (şi-au retras dosarele Clemenţa Garabet, Ingrid Va­silica Istrate, Anca Mihăilescu Grigoraş, iar Maria Fumea, Nicolae Forminte şi Ioan Silviu Suciu au optat pentru a candida la vice­pre­şedinte ).
Pentru Comisia de Apel şi Comisia de Cenzori au fost validate toate dosarele.
De peste 30 de ani în Federaţia Română de Gimnastică, Anca Mihăilescu Grigoraş şi Dănuţ Grecu, deşi au fost propuşi, nu au dorit să candideze pentru vreo funcţie executivă. Anca Mihăilescu Grigoraş este director Relaţii Internaţionale şi educaţie arbitre în gimnastica artistică feminină, iar Dănuţ Grecu este antrenorul coordonator al lotului naţional masculin de seniori şi membru în Consiliul Consultativ.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Echipa cu care atacăm meciul cu Italia din Fed Cup

Monica Niculescu, noul căpitan al re­pre­zentativei de tenis a României, şi-a luat rolul în serios şi a luat o primă

S-a dat startul Ştafetei Flăcării Olimpice

Ştafeta Flăcării Olimpice pentru Jocurile de la Tokyo 2020, competiţie amânată pen­tru anul acesta din cauza pandemiei de coronavirus, a

FOTBAL Liga a III-a. Derby-ul judeţean se joacă la Simeria

Campionatul din Liga a III-a continuă chiar şi în pandemie, lucru care face ca iubitorii fot­­balului se mai bucure de

Închide