Mureşul câştigă, fotbalul plânge

13 septembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Echipa deveană a bifat a treia surpriză pozitivă în startul acestui sezon, învingând acasă pe UTA Arad cu scorul de 1-0, ispravă după care s-a instalat pe locul doi al clasamentului. Antrenorul Gică Barbu rămâne însă cu picioarele pe pământ şi admite că jocul Mureşului e modest.

„Danemarca” recidivează

„Minunile” reuşite de Mureşul în primele două etape au continuat şi în runda a III-a, iar comparaţia cu naţionala Danemarcei, care a câştigat Campionatul European din 1992, prezentându-se la turneul final direct de pe plajă, rămâne de actualitate. Devenii au învins, sâmbătă, UTA, echipă care venea la Deva după două victorii consecutive, şi se află pe un incredibil loc secund în clasament. Singurul gol al partidei a fost reuşit de Sătmar, în minutul 17, când şutul său a fost deviat de către Pascariu în poarta lui Smaranda. Mureşul a avut ocazia de a se desprinde, dar noua achiziţie Dinu Sânmărtean (min. 42) a ratat penalty-ul obţinut de Gârlă. Devenii au avut şi alte şanse pe final de meci, după ce UTA a rămas în inferioritate numerică, în urma eliminării lui Chindriş (min. 70), dar le-a lipsit inspiraţia.

Nu se poate bucura de victorie

Dincolo de victorie şi de startul excelent ca rezultate, jocul devenilor e modest. „Din punctul meu de vedere, astăzi, fotbalul a plâns şi nu pot să mă bucur de această victorie. Nu pot să îi felicit pe jucători, doar pe cei din blocul defensiv, care şi-au făcut foarte bine treaba. Dar, atât am făcut bine. Am avut şansă la golul marcat, ne-am mai creat ocazii după eliminarea suferită de ei, dar sunt îngândurat, nu ştiu dacă meritam să câştigăm astăzi. E o victorie norocoasă pentru noi, îmbucurătoare sunt punctele. În rest, am suferit mult în atac şi se putea ca meciul să se termine 0-0, adică exact ce s-a jucat astăzi, nimic“, a declarat Gică Barbu.

Arădenii acuză arbitrajul

Prima înfrângere suferită de arădeni e pusă de UTA şi în cârca arbitrajului. Oficialii alb-roşilor susţin că arbitrul Romulus Popa a acordat uşor penalty în minutul 44, când de fapt, Gârlă a luftat în careu, şi a fost uşor incomodat de Marius Chindriş. În plus, la faza imediat următoare, arădenii au solicitat şi ei penalty, după ce Ţucudean a fost busculat în careu.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Incendiu declanşat de o ţigară

Ţigările uitate aprinse dăunează grav sănătăţii! Asta ar fi trebuit să ştie o femeie care, în noaptea de vineri spre...

Reprezentanţii Puterii, huiduiţi la Ţebea

După cum s-au desfăşurat ieri, evenimentele de la Ţebea, se pare că nici această sărbătoare nu mai este ce a...

Club Jiul, neînvinsă în Liga a IV-a

Tânăra echipă de la Club Jiul Petroşani s-a impus cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Metalul Crişcior, meci...

Închide