Municipiul Petroşani a rămas fără căldură şi apă caldă

18 aprilie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Decizia vine ca urmare a faptului că Societatea Termoficare Petroşani, din cauză că populaţia şi agenţii economici nu şi-au achitat facturile, a rămas restantă către CEH. Astfel, începând ieri, marţi, orele 24.00, Sucursala Electrocentrale Paroşeni a sistat furnizarea energiei termice către agenţii economici, instituţiile publice şi populaţia municipiului Petroşani.
”Faptul că nivelul încasărilor pentru contravaloarea energiei termice livrate în municipiul Petroşani nu a atins nivel minim de 80 la sută din totalul facturilor emise şi scadente aferente perioadei de iarnă 2016-2017, SE Paroşeni este pusă în imposibilitatea de a onora comanda emisă de către S.C. Termoficare Petroşani S.A pentru luna în curs, reprezentând agent termic pentru încălzire şi apă caldă. Gradul de încasare a facturilor scadente pentru agentul termic livrat în iarna 2016-2017 este de 50,06 la sută”, se arată într-un comunicat emis de CEH.
Societatea de termoficare din Petroşani a primit o notificare înainte de sărbătorile pascale în care i se atrăgea atenţia că are facturi emise şi scadente în sumă de 4.252.865,49 lei  aferente perioadei noiembrie 2016 – martie 2017 şi că, dacă până ieri, marţi, 18 aprilie, gradul de încasare nu va atinge un nivel de minimum 80 la sută din facturile scadente aferente sezonului de iarnă 2016-2017, CEH va sista furnizarea energiei termice către agenţii economici, instituţiile publice şi populaţia municipiului Petroşani. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Inter Petrila şi-a consolidat poziţia de lider în Liga a IV-a

Echipa antrenată de Aurel Moldovan a obţinut a doua victorie consecutivă în returul Ligii a IV-a şi a rămas pe...

Autobergamo a făcut un prim pas spre semifinalele Ligii I de futsal

Gruparea deveană a început cu dreptul play-off-ul Ligii I de futsal, învingând clar, scor 5-0 (2-0), pe CSMS Poli Iaşi,...

„Patimi“ în Vinerea Mare! CNS Cetate Deva a ieşit din lupta promovării

Într-un meci decisiv pentru lupta la promovare în Liga a II-a, gruparea din reşedinţa judeţului a fost învinsă clar de...

Închide