Municipiul Hunedoara riscă să fie înghiţit de gunoaie

19 iulie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Sorina Popa

Municipiul Hunedoara riscă să fie înghiţit de gunoaie, după ce, ieri, aleşii locali liberali nu au votat prelungirea mandatului de administrator la Societatea „Salubprest“, aflată în subordinea Consiliului Local, care se ocupă de salubritatea oraşului, ridicarea gunoiului menajer, întreţinerea drumurilor şi a spaţiilor verzi.

Mai presus de interesele de partid
„Astăzi (n.r. ieri) a fost convocată o şedinţă extraordinară a Consiliului Local Hunedoara pentru prelungirea mandatului de administrator la Societatea „Salubprest“. Consilierii liberali prezenţi la această şedinţă, respectiv Daniel Ardelean, Mihaela Popa şi Corina Popovici, s-au opus acestui proiect de hotărâre a Consiliului Local, fapt care duce la imposibilitatea prelungirii mandatului administratorului societăţii. Prin urmare, Societatea „Salubprest” nu îşi va mai putea desfăşura activitatea zilnică de ridicare a gunoiului menajer, salubritate stradală, întreţinere drumuri şi zone verzi“, se arată într-un comunicat al Primăriei municipiului Hunedoara.
„Considerăm că votul împotriva acestui proiect de hotărâre este un vot împotriva menţinerii curăţeniei în oraş, un vot care poate duce în final la dizolvarea Societăţii „Salubprest”, lucru ce va avea consecinţe extrem de grave pentru sănătatea locuitorilor municipiului Hunedoara. Oraşul şi sănătatea cetăţenilor trebuie puse mai presus de interesele oricărui partid politic şi îi rog încă o dată, pe această cale, pe consilierii liberali, să se gândească de 10 ori înainte de a vota împotriva intereselor cetăţenilor din municipiul Hunedoara“, a declarat Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara.
Edilul şef al Hunedoarei susţine că mandatul administratorului de la Salubprest expiră în 25 iulie 2018. „Am convocat, din nou, luni, 23 iulie 2018, o nouă şedinţă extraordinară a CL Hunedoara, cu un singur punct pe ordinea de zi, prelungirea mandatului administratorului. Sunt convins că aleşii liberali vor da, de data asta, dovadă de responsabilitate şi nu vor lăsa municipiul să fie înghiţit de gunoaie“, a adăugat Bobouţanu.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. mary spune:

    rusine celor care vor un oras plin de gunoi.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Turist ceh, salvat de salvamontişti în Retezat

Un turist ceh care a suferit un traumatism la picior în timp ce cobora de pe Vârful Peleaga (2.509 m),...

Bătrâne înşelate de falşi operatori de la Apa Prod

Cu toate că operatorul de apă din judeţ, SC Apa Prod, a anunţat că atunci când vin la uşă persoane...

Minerul prins în surpare a murit din cauza asfixiei

Minerul şef de schimb prins în surparea care a avut loc, miercuri dimineaţă, în subteranul Exploatării Miniere Lupeni, a murit...

Închide