Municipiul Deva va avea de câştigat doar cu un primar PSD!

23 octombrie 2017 | 6 Comentarii | Publicat in: Electorale

În calitate de preşedinte executiv al PSD Hunedoara, după două mandate de deputat, o experienţă de primar, iar acum senator în Parlamentul României, vă pot vorbi despre importanţa echipei. Fără echipă, nimic nu poate fi realizat!
Municipul Deva va avea de câştigat doar cu un primar PSD. Petru Mărginean este primarul de care avem nevoie pentru ca lucruri bune să se întâmple pentru deveni! şi am să vă explic de ce. Pe lângă faptul că are experienţa necesară, este un bun administrator, nu vine la primărie ca să înveţe şi, mai ales, are o echipă care îl susţine!
Hunedoara are şase parlamentari social-democraţi extrem de dedicaţi judeţului. În Hunedoara, Consiliul Judeţean a fost câştigat pentru prima oară, în 2016, de PSD, după 12 ani. Avem 35 de primari PSD.
Pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL II), judeţul Hunedoara are 219 proiecte în valoare de aproape 670 de milioane de lei. Dintre acestea, 35 sunt în municipiul Hunedoara, în valoare de aproape 46 milioane de lei. De altfel, municipiul Hunedoara este pe locul 1, în judeţ, pe PNDL II. Muncipiul Deva este în coada clasamentului.
Vorbim de primari eficienţi ai PSD, care şi-au crescut şi dezvoltat oraşele – şi vedem că Deva nu face parte dintre acestea. Deocamdată.
În judeţul nostru au venit pe rând miniştri, secretari de stat, oameni de decizie de la nivel guvernamental. Ne îndreptăm într-o direcţie bună. De altfel, pe zona de infrastructură, în jur de 230 de milioane de euro, fonduri europene, vor veni pentru drumurile judeţene şi reabilitarea căii ferate Simeria – Coşlariu.
Vrem şi la Deva rezultate? Le putem obţine pe 5 noiembrie! Cu Petru Mărginean, primar PSD! În această competiţie a investiţiilor şi dezvoltării, e timpul ca şi Deva să câştige.

Senator Cristian Resmeriţă,
preşedinte executiv al PSD Hunedoara

 

Comandat de Partidul Social Democrat, cod unic de identificare mandatar financiar: 51170005

Loading...

Comentarii (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. balint spune:

  PSD – NOAPTEA CA HOTII?

 2. Machiavelli spune:

  PSD a tocmit doar mercenari.
  1 Nistor – blat peste plat cu Molot. Nu Nistor l-a ajutat in ultimele 2 mandate ???
  2 Din lipsa de jucatori a fost “racolat” Mircia. Nu e asa ???
  3 Margineanu este orice, mai ales om politic, dar nu administrator.

  Din pacate, Deva nu are candidati eligibili din partea partidelor mari. Poate incearca a treia cale.

 3. Andrei V spune:

  Daca vrei sa ma convingi ca e un candidat bun, da o garantie. Toti sunt buni si eligibili, si cand ajung la ciolan iau si osu ca doar nu platesc ei daca sunt prinsi. Daca e o amenda plateste primaria nu cel responsabil. Tot orasul e plin de proiecte facute de arhitecti din ceva birou din bucuresti care nu or vazut vreo data orasul. Nu ca Deva ar fi un oras unicat in acest domeniu.

  Schimbarea vine de la oameni. Atat timp cat tanti Floare voteaza cu cineva pentru ca ii da o galeata sau o plasa sau un kil de faina, cu sa aven conducere competenta?

  Un om mare a spus candva de mult un lucru foarte adevarat: “Conducatori o sa reflecte intotdeauna majoritatea populatiei.”

  Dar nu e problema, tanti cu coasa vine si colecteaza toate fosilele si in curand o sa se vada influenta tinerilor.

  Sa iasa cel mai bun primar, oricat de corect e el, tot o sa fure cei de sub el.

 4. CONTRA spune:

  sa intelegem ca acum e bun de primar cel pe care la ultimele alegeri Deva/devenii nu l-au vrut? cel care trateaza lumea de sus si nu raspunde la salutul unui cetatean simplu? aha, poate acum in campanie o sa salute? ce ne mai promite? trotuare mai mari, locuri de parcare mai putine, contracte noi si banoase pt A1?

 5. Mihai spune:

  Buna ziua! Am facut o traducere a articolului in limba romana:
  calitate de preşedinte executiv al PSD Hunedoara, după două mandate de deputat, o experienţă de primar, iar acum senator în Parlamentul României, vă pot vorbi despre importanţa echipei. Fără echipă, nimic nu poate fi furat cum trebuie!
  Municipul Deva va trebui furat doar cu un primar PSD. Petru Mărginean este primarul de care avem nevoie pentru ca lucruri bune să se întâmple pentru cilientela pesedista din Deva! şi am să vă explic de ce. Pe lângă faptul că are experienţa necesară, este un bun ciorditor, nu vine la ciordeala ca să înveţe şi, mai ales, are o echipă de ciorditori care îl susţine!
  Hunedoara are şase parlamentari social-democraţi extrem de dedicaţi hotiei. În Hunedoara, Consiliul Judeţean a fost câştigat pentru prima oară, în 2016, de partidul penalilor PSD, după 12 ani. Avem 35 de primari hoti PSD.
  Pe Programul Naţional de Hotie Locală (PNHL II), judeţul Hunedoara are 219 proiecte de ciordit aproape 670 de milioane de lei. Dintre acestea, 35 sunt în municipiul Hunedoara, în valoare de aproape 46 milioane de lei. De altfel, municipiul Hunedoara este pe locul 1, în judeţ, pe PNHL II. Muncipiul Deva este în coada clasamentului.
  Vorbim de hoti eficienţi ai PSD, care şi-au crescut şi dezvoltat retelele de hotie – şi vedem că Deva nu face parte dintre acestea. Deocamdată.
  În judeţul nostru au venit pe rând miniştri, secretari de stat, oameni de decizie de la nivel guvernamental. Ne îndreptăm într-o direcţie bună. De altfel, pe zona de furat din infrastructură, în jur de 230 de milioane de euro, fonduri europene, vor fi furati de la drumurile judeţene şi reabilitarea căii ferate Simeria – Coşlariu.
  Vrem şi la Deva ca ciordeala sa dea rezultate? Putem obţine asta pe 5 noiembrie! Cu Petru Mărginean, primar PSD! În această competiţie a hotiei psd, e timpul ca şi Deva să fie furata.

 6. Gore spune:

  Votati psd sa de-a drumul la puscariasi, ca sa aibe cine viola, fura si dat in cap la oameni. Un partid de hoti si escroci, care nu au facut absolut nimic, de aia o ducem in lapte si miere la 28 de ani de la revolutie.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
West Deva a obţinut a treia victorie în liga secundă

Gruparea de futsal West Deva a obţinut un nou succes în Liga a II-a, învingând pe teren propriu, scor 4-3,...

Învingătoare la Ghiroda, Şirineasa şi-a continuat marşul triumfal

Liderul seriei a IV-a din Liga a III-a, ACS Şirineasa, şi-a păstrat avansul faţă de urmăritoare după ce a câştigat...

Autobergamo luptă pentru supremaţie şi revanşă

După ce a pierdut primele puncte din acest sezon în Liga I, în faţa celor de la Futsal Klub Odorheiu...

Închide