Actualitate

Municipiul Deva are și echipă de fotbal feminin

După selecția organizată în 1 aprilie 2023, la care s-au prezentat 28 de jucătoare, și-a început activitatea, în mod oficial, echipa de fotbal feminin de la CSM Deva!

La început de drum
Alina Mardare va coordona activi­ta­tea echipei de fotbal feminin și, după primele antre­na­mente, tehnicianul devean s-a decla­rat mulțumită de ac­țiune. „Toate cele 28 de fete prezente la acțiunea de selecție au fost reținute în lot. Avem, deja, un nucleu atât la senioare, cât și la junioare. Au fost prezente la a­ceastă acțiune jucătoare din Deva, dar și din alte localități ale județului Hunedoara, și toate sunt foarte bune. Suntem la început de drum și mă bucur că am pornit cu dreptul. Nu va fi ușor în ceea ce ne propunem, dar sper să ne îndeplinim ceea ce ne-am pro­pus”, a spus Alina Mardare.
Echipa de fotbal feminin de la CSM Deva se va înscrie, din toamnă, în com­petițiile oficiale, atât la senioare cât și la junioare, iar acțiunile de selec­ție vor continua. Este foarte clar că se dorește performanță și cu echipa de fotbal feminin de la CSM Deva, care este susținută financiar de către municipalitatea din reședința de județ. Nelu Ardelean, președintele clubului, a declarat: „Avem 14 grupe de copii și juniori la fotbal și echipa de se­niori, care este pe primul loc în Liga 3. Avem echipa de handbal de se­nioare care, la fel, este pe primul loc în Divizia A. Avem și echipe de handbal de junioa­re, sunt în formare și echipe de bas­chet. Deci, Club Sportiv Muni­cipal Deva, cu sprijinul Primăriei munici­piu­lui Deva, se implică foarte mult în ac­tivitățile curente, dar și în cele vii­toare”.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura