Municipiul Brad, campion la centenari!

4 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Primarul municipiului Brad, Florin Cazacu, se poate mândri cu cetăţenii care trăiesc mult în localitatea pe care o păstoreşte. Deunăzi, Maria Golcea, o fostă educatoare din municipiul Brad, a împlinit 100 de ani. Motiv pentru edilul şef de a o felicita.

”O viaţă pusă în slujba educaţiei preşcolare din oraşul Brad. Rude, prieteni şi apropiaţi au fost alături de reprezentanţi ai administraţiei publice locale pentru a marca acest moment important in viaţa doamnei educatoare Maria Golcea. Bunul Dumnezeu să-i dea sănătate şi putere în continuare”, a spus primarul Florin Cazacu, la sărbătoarea dedicată venerabilei doamne din Brad.
Un alt brădean, Vasile Pavel Creţu, a depăşit cu doi ani vârsta de 100 de ani. Primarul nu lipseşte de la nici o aniversare a veteranului de război, cel care a participat la Marea Unire. Şi lucrurile nu se opresc aici. În câteva luni, o altă brădeancă va împlini 100 de ani, iar Florin Cazacu nu vrea să rateze nici această aniversare. (A.Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Scrisoare deschisă adresată Preşedintelui României

Excelenţei Sale Domnului Klaus Werner Iohannis, Preşedintele României Constituţia României, în Art.1 alin.3 menţionează expresis verbis că drepturile şi libertăţile...

S.O.S.! Peste Centrul de afaceri din Teliucu Inferior se întinde paragina!

În 2004, în baza unui parteneriat semnat între Guvern şi Banca Mondială, s-au înfiinţat 11 Centre de afaceri la nivel...

Sancţiuni date de Asociaţia Judeţeană de Fotbal

Secţia de fotbal din cadrul CSM Jiul Petroşani a fost din nou penalizată de către comisiile din cadrul A.J.F Hunedoara.

Închide