Muncitorul accidentat la Reva Simeria rămâne în comă

12 august 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Muncitorul de la Reva Simeria, care a suferit un accident de muncă săptămâna trecută, se află în continuare internat la Terapie Intensivă, în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva.

Potrivit medicului Ioan Demeter, directorul medical al SJU Deva, pacientul se află în comă semi-indusă şi a făcut febră, iar riscul pe care îl prezintă este de o posibilă infecţie. La momentul internării, acesta avea o fractură cerebrală deschisă cu substanţa cenuşie la vedere, iar ochiul stâng a fost compromis, din cauza loviturii puternice pe care a suferit-o.
Amintim cititorilor că angajatul de la Reva Simeria, în vârstă de 54 de ani, originar din Rapoltu Mare, a fost accidentat grav în zona capului, după ce ancora metalică a unui vagon pe care-l manevra s-a rupt în punctul de sudură şi l-a lovit în cap. Bărbatul a fost dus cu ambulanţa la spital, fiind în stare de comă. Cazul a fost încadrat ca accident de muncă, fiind al doilea care s-a produs în mai puţin de un an la firma din Simeria. (N. Bumbac)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Noua lege a pensiilor va elimina inechităţile. Nici o pensie în plată nu va scădea

Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale a lansat în dezbatere publică proiectul Legii pensiilor. Acesta îşi propune eliminarea inechităţilor din sistemul...

Tânăr din Deva arestat pentru bătaie pe o terasă din centrul oraşului

Un tânăr de 25 de ani din Deva a ajuns în spatele gratiilor, după ce a agresat un bărbat din...

Hoţii au dat iama într-un centru de echitaţie din Valea Jiului. Şi caii se mai fură, nu doar maşinile!

Patru cai, cei mai buni şi frumoşi, dintr-un centru de echitaţie din Petrila, au fost furaţi în noaptea de vineri...

Închide