Mulţi liberali bat la porţile ALDE

18 decembrie 2016 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Preşedintele ALDE Hunedoara, Mircea Moloţ, a declarat într-o conferinţă de presă că s-a gândit dacă să îşi dea demisia sau nu din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene Hunedoara a ALDE.
”Uite, că nu îmi dau demisia din funcţie. Ce v-aţi face voi, fără mine, de cine mai scrieţi. Deci, mi se pare corect să rămân preşedintele organizaţiei?”, a declarat fostul lider al liberalilor hunedoreni.
Mircea Moloţ a afirmat că se va face o analiză serioasă a rezultatelor de la alegerile parlamentare, dar asta după sărbătorile de iarnă. „Va fi o analiză a fiecărei organizaţii în parte. Sunt preşedinţi care n-au fost prezenţi niciodată la vreo întâlnire, la vreo discuţie cu Biroul Judeţean, cu Delegaţia Permanentă, acei preşedinţi care, începuse campania electorală, şi ei nici nu s-au sinchisit să ştie măcar cine sunt candidaţii noştri. Acei oameni care nu ştiu cum s-au trezit acolo, dar au avut, în schimb, grijă să-şi pună toată familia în secţiile de votare. Nu dau nume acum. Vom avea discuţii cu absolut toate organizaţiile. Anul viitor vom avea alegeri statutare, pentru organizaţiile locale, dar şi la centru. Atâta timp cât suntem numiţi în funcţii, nu ai autoritatea necesară să faci anumite lucruri”, a declarat Mircea Moloţ, preşedintele ALDE Hunedoara.
„Rezultatul ne ambiţionează. Am văzut că se poate. Regretăm că nu am luat şi un post de senator. Vă asigur că până în 2020 vom ajunge a doua forţă politică din judeţ”, a adăugat Moloţ.
Un lucru foarte important l-a spus proaspătul deputat ALDE de Hunedoara, Marius Surgent. El a declarat în conferinţa de presă că mulţi membri liberali din judeţ şi-au depus adeziunile pentru a se înscrie în ALDE.
„Sunt adeziuni scrise înainte de rezultatul alegerilor parlamentare. Am fost contactat de membri liberali din judeţ care au adeziuni la ALDE, pe care le vom face publice după şedinţele de validare. Nici unul care va veni în ALDE nu va primi o funcţie administrativă”, a declarat deputatul ALDE.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. radu2 spune:

    E timpul celor TINERI ! Dl-le Molot, a-ti condus Hunedoara mult timp, aveti si realizari dar prea putine. Nu mai dati vina pe altii. Si in politica ca si in alte domenii trebuia sa cresteti tineri, sa aveti inlocuitori. Ati avut sprijin din foarte multe parti si REZULTATE slabe. Cei care sunt acum in ALDE se vor descurca si fara Dvs. SARBATORI FERICITE si PACE in suflet

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Noii parlamentari hunedoreni şi-au primit certificatele

Noii parlamentari ai judeţului şi-au primit, vineri, certificatele care le atestă calitatea pentru mandatul 2016-2020. Unii dintre deputaţi şi senatori...

Demisie din Consiliul local Deva

Marius Surgent a optat pentru postul de parlamentar în detrimentul celui de consilier local al municipiului Deva. Acesta a obţinut...

Gura lumii 19.12.2016

O întreagă pădure a fost achiziţionată de o administraţie locală din estul regiunii cu lămpaşe, lemele fiind destinate asigurării confortului...

Închide