Multe schimbări, acelaşi vis

1 septembrie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Olimpic Simeria s-a despărţit, pe ultima sută de metri, de antrenorul Aurel Sava şi de unul dintre liderii echipei, Tiberiu Măgurean, însă îşi menţine obiectivul de a etala un futsal de calitate în noul sezon al Ligii I.

Al doilea an în prima ligă
Olimpic a trăit o vară destul de agitată, însă speră să-şi regăsească echilibrul şi constanţa în campionat. Clubul simerian s-a mişcat cu talent în plan administrativ, pentru a diminua efectele crizei economice şi a semnat mai multe protocoale cu sponsori importanţi, printre care şi Consiliul Judeţean Hunedoara. În plus, Olimpic şi-a atras în staff-ul administrativ un manager experimentat, în persoana lui Albert Nemet, care este doctor în economie. Acesta este originar din Simeria şi locuieşte în Timişoara, unde ocupă poziţia de director Regional pe regiunea Vest, în cadrul unei puternice companii de telefonie mobilă din România. Au existat schimbări şi la nivelul echipei, însă în proporţie de 90 la sută, trupa Olimpicului este aceeaşi din campionatul precedent. Cele mai importante „mutări” sportive au fost despărţirea, pe ultima sută de metri, de antrenorul Aurel Sava şi de unul dintre liderii echipei, Tiberiu Măgurean, transferat la City’us Tg. Mureş. „Au fost schimbări pe toate planurile, în această vară, la Olimpic şi sperăm ca ele să aibă un impact pozitiv asupra clubului. Vrem să etalăm un futsal de calitate şi să fim cât mai sus în clasament”, a spus Horaţiu Zaiu, preşedintele clubului Olimpic.

Vor victoria la debut
Revelaţia ediţiei trecute de campionat, Olimpic Simeria, va disputa primul meci oficial al noului sezon al Ligii I, sâmbătă, 5 septembrie, de la ora 15.00, pe teren propriu, în faţa echipei United Galaţi. Meciul are loc la exact un an de la debutul Olimpicului pe prima scenă a futsalului românesc, când simerienii întâlneau pe FM Reşiţa şi reuşeau prima victorie din istoria clubului, în Liga I. „Ne dorim ca sala să fie din nou plină şi să debutăm în noul sezon cu o victorie de moral în faţa incomodei şi arţăgoasei echipe gălăţene”, a spus Horaţiu Zaiu. United Galaţi s-a clasat pe locul cinci în sezonul trecut, iar rezultatele partidelor dintre cele două echipe din play-off-ul sezonului 2008-2009 arată un echilibru perfect: Olimpic – United 4-2 (0-1), respectiv United – Olimpic 6-5 (3-4). În penultimul meci amical de pregătire, disputat la Braşov, la finalul săptămânii trecute, cu Design Construct Braşov, Olimpic Simeria a fost învinsă cu 7-4 (2-2). Pentru simerieni, au marcat A. Paul, Buta, Matei şi Mihăiescu.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Primar implicat în afaceri cu fier vechi

Primarul localităţii Aninoasa, Ilie Botgros (foto), este acuzat de către consilieri că a dat pe mâna unei firme tot fierul...

Grup mixt de lucru, la Prefectura Hunedoara

Din ordinul prefectului Gabriel Samoilescu (foto), s-a constituit un grup mixt de lucru, care are ca scop o mai bună...

Debut cu dreptul

Nou înfiinţată echipă FC Hunedoara, cea care învie fotbalul la Hunedoara, după dispariţia formaţiilor Corvinul şi Corvinul 2005, a câştigat...

Închide