Multe manifestări atractive în cadrul „Săptămânii Interact”: Alexandra Tudorache a câştigat concursul „Talent Show”

04 Alexandra TudoracheNatalia Bumbac

În perioada 2-8 noiembrie, Interact Club Deva a organizat mai multe evenimente cu ocazia împlinirii a 53 de ani de la înfiinţarea primului club Interact din lume. Una dintre manifestările dedicate acestei aniversări a fost concursul intitulat „Talent Show”, care a avut loc vineri, 6 noiembrie, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din Deva.
În competiţie s-au înscris nouă concurenţi, fiecare având la dispoziţie şapte minute pentru prestaţia scenică. Aceştia au trebuit să convingă juriul format din specialişti în divertisment că merită să câştige marele premiu, constând în participarea la faza naţională a concursului de la Râmnicu Vâlcea.
Cei nouă concurenţi, elevi de la şcolile din judeţ, au cântat melodii celebre din repertoriul naţional şi internaţional, iar un singur băiat a făcut beat-box. Căştigătoarea competiţiei de talente a fost desemnată Alexandra Tudorache (foto), elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional Pedagogic „Regina Maria” din Deva.
Pe parcursul „Săptămânii Interact”, membrii clubului au mai organizat o acţiune denumită „Selfloving”, care se referă la intervievarea persoanelor doritoare de a-şi exprima calităţile şi defectele, un training la care a participat un specialist în discursuri publice şi o dezbatere pe tema oraşului natal al participanţilor. Ciclul manifestărilor s-a încheiat sâmbătă cu concursul „Hearthstone”, un joc de strategie iubit în rândul tinerilor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.