Motociclist mort pe loc, după ce a lovit un cap de pod

14 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Maximilian Gânju

Un motociclist de 35 de ani, din Sântămăria Orlea, a pierdut controlul motocicletei din cauza vitezei şi a intrat într-un cap de pod. În urma impactului acesta a murit pe loc, iar o fată care se afla pe motocicletă a fost grav rănită.
Tragedia a avut loc pe DN 68 între Haţeg şi Sarmizegetusa, duminică seara. Tânăra de 25 de ani, din comuna Pui, aflată pe motocicletă, a fost grav rănită şi a ajuns la UPU Deva. Potrivit medicului Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, femeia avea multiple traumatisme, respectiv fracturi şi contuzie de bazin şi coloană cervicală. În ceea ce-l priveşte pe bărbat, echipajele de prim ajutor au încercat să-l resusciteze timp de jumătate de oră, însă fără succes. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz. Totodată, apropiaţii tinerei au făcut un apel pe reţelele de socializare, astfel ca persoanele care doresc să o ajute, să meargă să doneze sânge, pentru că are mare nevoie de transfuzii.
Ieri, alte cinci persoane au ajuns la spital, după ce un şofer de camion şi-a întors mastodontul pe linie dublă continuă. Accidentul a avut loc pe drumul dintre Deva şi Hunedoara. „Şoferul a încercat o manevră de întoarcere încălcând marcajul dublu continuu şi a acroşat un autoturism care circula în acelaşi sens (pe banda 2), proiectându-l pe sensul opus de mers, unde acesta a lovit frontal un alt autoturism”, a informat IPJ Hunedoara. În urma accidentului patru persoane au fost rănite, respectiv un bărbat şi două femei din primul autoturism, dar şi şoferiţa maşinii care circula din sens opus. Cele patru persoane rănite au ajuns la spital, dar şi şoferul autocamionului, pentru că poliţiştii au vrut să vadă dacă acesta era băut.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Arestat pentru tâlhărie calificată, lipsire de libertate şi tentativă de viol

Un bărbat de 49 de ani, din Maramureş, a încercat să violeze o deveancă şi a ajuns în arest. A...

Sute de participanţi la Sărbătoarea Vânătorilor de la Vaţa de Jos

Peste 800 de oameni au luat parte la Sărbătoarea Vânătorilor ce a avut loc duminică, la Vaţa de Jos. Au...

Modernizări de rigole, şanţuri şi podeţe în satul Mărtineşti

Primăria Mărtineşti continuă amenajarea şanţurilor, rigolelor şi a podeţurilor în satul principal. În urma acestor lucrări, localitatea va avea toate...

Închide