Arestat pentru tâlhărie calificată, lipsire de libertate şi tentativă de viol

14 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Maximilian Gânju

Un bărbat de 49 de ani, din Maramureş, a încercat să violeze o deveancă şi a ajuns în arest. A fost săltat de poliţişti chiar din camera motelului unde a încercat să o violeze pe femeia din Deva.
Suspectul se numeşte Nelu Danci, iar faptele de care este acuzat s-au petrecut în noaptea de duminică spre luni. Bărbatul de 49 de ani a petrecut cu o femeie de 66 de ani, din Deva, care se cazase la un motel. Cei doi au băut împreună, iar individul a vrut o partidă de amor, însă femeia s-a opus.
„Femeia a reclamat faptul că maramureşeanul a încercat să întreţină cu aceasta, contra voinţei sale, un raport sexual şi că a deposedat-o, prin violenţă, de 350 de lei. Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Deva au luat măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore a bărbatului în cauză (ridicându-l chiar din camera motelului unde era cazat), pe care l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei municipiului Deva”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Deveanca le-a mai spus poliţiştilor şi că a fost lipsită de libertate de către individ, astfel că magistraţii Judecătoriei Deva l-au arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile. Bărbatul este suspectat de tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal şi tentativă la viol, şi a cerut instanţei să fie plasat sub arest la domiciliu sau control judiciar, însă judecătorii i-au respins cererea.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sute de participanţi la Sărbătoarea Vânătorilor de la Vaţa de Jos

Peste 800 de oameni au luat parte la Sărbătoarea Vânătorilor ce a avut loc duminică, la Vaţa de Jos. Au...

Modernizări de rigole, şanţuri şi podeţe în satul Mărtineşti

Primăria Mărtineşti continuă amenajarea şanţurilor, rigolelor şi a podeţurilor în satul principal. În urma acestor lucrări, localitatea va avea toate...

O nouă expoziţie de grafică la muzeul din Deva

În sălile de expoziţie ale Palatului Magna Curia ale Muzeului Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva va avea loc, mâine miercuri,...

Închide