Motociclist mort după ce a intrat frontal într-un TIR

21 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Maximilian Gânju

Tragedia a avut loc pe DN 7, în localitatea Tătărăşti, iar motociclistul a murit pe loc în urma impactului.

Motociclistul, un bărbat cu cetăţenie sârbo-maghiară, în vârstă de 33 de ani, conducea o motocicletă pe DN7, din direcţia Arad – Deva, iar pe raza localităţii Tătărăşti, din cauza vitezei excesive, a intrat pe contrasens şi s-a lovit frontal de un autocamion care circula regulamentar din sens opus, condus de un tânăr în vârstă de 27 de ani, din judeţul Bacău, a precizat Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Impactul a fost devastator iar tânărul motociclist a murit pe loc. Echipajele ambulanţei şi SMURD care au ajuns la faţa locului l-au găsit inconştient şi au încercat să-l readucă la viaţă, însă în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de către medici, nu s-a mai putut face nimic.
„Din păcate, din cauza leziunilor – multiple fracturi la membrele superioare şi inferioare, traumatism cranian acut – resuscitarea a fost fără succes şi s-a declarat decesul“, a precizat dr. Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fenomenul de scădere al valorii imobiliarelor și diferențele față de anul trecut

De două luni, prețurile caselor și apartamentelor au înregistrat scăderi remarcabile, fapt notabil având în vedere creșterile lor semnificative din...

Adevărul despre impozitarea pensiilor speciale

Impozitarea pensiilor speciale mai mari de 10.000 de lei brut este o măsură de justiţie socială. Nu este în nici...

Bulina neagră, 19.07.2019

Robert Busuioc, tânăr din Valea Jiului Pentru că a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că ar...

Închide