Actualitate

Moştenirea – motiv de dispută între frate şi soră

O femeie din municipiul Hunedoara s-a ales cu dosar penal după ce i-a distrus fratelui său o anexă gospodă­rească. Nu o dată, ci de trei ori, iar totul a plecat de la împărțirea avutului lăsat de părinți.
Femeia a fost trimisă în judecată de procurori, la solicitarea fratelui ei, pentru distrugere prin participație improprie, comisă în formă continuată, cu trei acte materiale. Femeia nu s-a lăsat și i-a mai distrus proprietatea fratelui său în două rânduri. Fratele femeii și soţia sa au fost plecaţi de la domiciliu la o petrecere unde serbau 50 de ani de la căsătorie, fes­tivitate organizată de Primăria mu­nicipiului Hunedoara, fapt cunoscut şi de inculpată. „Profitând de absenţa acestora de acasă, hunedoreanca a abor­dat pe stradă două persoane pe care le-a observat că au drujbe în mână întrebându-le dacă vor să-i facă o lu­crare. Cei doi au fost de acord şi la în­dem­nul inculpatei au demolat anexa
şi-au scos din interiorul acesteia bunurile persoanei vătămate”, se mai arată în dosar. Femeia acuzată de distru­gere are 84 de ani a fost iertată de jude­cători. ”Instanţa apreciază că pronun­ţarea unei soluţii de condamnare ar fi excesivă raportat la gravitatea redusă a faptei şi la persoana inculpatei. Instanţa va aplica inculpatei un avertisment, aten­ţionând-o asupra conduitei sale viitoare şi a consecinţelor la care se expune dacă va mai comite infracţiuni”, se reține din soluția instanței Judecă­toriei Hunedoara. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.