Actualitate

Moş Crãciun liberal la Petrila

04 mos craciun petrila2Tiberiu Vinţan

Liberalii din Petrila s-au întâlnit, la finalul săptămânii trecute, cu liderii organizaţiei judeţene a PNL. Oaspeţi le-au fost deputatul Bogdan Radu Ţîmpău, copreşedintele PNL Hunedoara, deputatul Carmen Hărău,  Lenuţa Armean, copreşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale din judeţul Hunedoara, Adrian David, preşedintele Consiliului judeţean Hunedoara şi Vetuţa Stănescu, vicepreşedinte al Consiliului judeţean Hunedoara.

Atât oaspeţii, cât şi cei mai activi dintre membrii organizaţiei PNL Petrila au fost răsplătiţi pentru activitatea lor politică din anul 2015 cu diplome şi cadouri simbolice de către preşedintele PNL Petrila, Costel Avram, şi consilierii locali PNL de la Petrila Doiniţa Bălănesc, Victor Aleznauer şi Doina Dragomir.
La propunerea vicepreşedintelui PNL Petrila, consilierul local Doiniţa Bălănesc, liberalii au ales să-l sărbătorească pe Moş Crăciun împreună cu copiii de la Centrul social-educaţional al organizaţiei „Salvaţi copiii” din Petrila. Peste 100 de copii au primit, cu acest prilej, pachete cu dulciuri din partea liberalilor. „Vreau să le mulţumesc  în primul rând colegilor mei din organizaţia PNL Petrila, dar şi colegilor din echipa de conducere a organizaţiei judeţene pentru că au răspuns invitaţiei de a fi alături de aceşti copii deosebiţi de la Salvaţi copiii Petrila, împreună cu care l-am sărbătorit pe Moş Crăciun. De altfel, noi, liberalii din Petrila, am căutat să fim permanent alături de aceşti copii şi de cei care le acordă atenţia de care au atâta nevoie, aici, la Centrul social-educaţional Salvaţi copiii”, a declarat Doiniţa Bălănesc.
PNL Petrila încheie anul 2015 cu satisfacţia de a fi una din organizaţiile politice active din Valea Jiului, în ceea ce priveşte derularea unor acţiuni sociale şi culturale dedicate cetăţenilor.

One thought on “Moş Crãciun liberal la Petrila

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura