EvenimentFlash

Morţi în casă, de peste două săptămâni

Andreea Lazăr

Trei persoane au fost găsite, sâmbătă, decedate într-un apartament din oraşul Simeria. Un bărbat în vârstă de 57 de ani, concubina acestuia, de 26 de ani, cunoscută de oamenii legii ca fiind prostituată şi o altă tânără de 24 de ani. Toţi şi-au găsit sfârşitul intoxicaţi cu monoxid de carbon, după ce au uitat deschisă o butelie de aragaz.

Decedaţi de la Crăciun

Cei care au anunţat Poliţia au fost vecinii celor decedaţi. Aceştia spun că nu i-au mai văzut pe cei trei din ziua de Crăciun. Nu au luat în serios acest lucru, până când pe scara blocului a început să miroase îngrozitor. „Eu nu i-am văzut de sărbători şi m-am gândit că poate sunt plecaţi pe undeva. Când a început să miroase pe scară, eu am tot bătut la uşa lor, dar nu mi-a răspuns nimeni”, a declarat un vecin. Trupurile celor trei, aflate în stare avansată de putrefacţie, au fost descoperite de pompierii care au spart uşa. Cadavrul bărbatului era pe un pat, cel al unei femei dezbrăcate a fost găsit întins pe un fotoliu, iar cel al celeilalte tinere, ghemuit, lângă patul barbatului. „În cauză nu există suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale, iar pe trupurile lor nu sunt urme de violenţă. Aşteptăm expertiza medico-legală şi abia apoi ne vom putea pronunţa în privinţa cauzelor decesului”, a declarat subcomisarul Marius Cozmoiu, din cadrul Poliţiei oraşului Simeria.

Petrecere finalizată tragic

În apartamentul unde au fost descoperite cele trei cadavre existau urme clare ale unei petreceri. Pachete goale de ţigări, sticle de băutură şi alimente mucegăite, toate au fost găsite în respectiva cameră. Anchetatorii cred că, înainte de a se intoxica cu monoxid de carbon, cei trei au ţinut o petrecere în locuinţă. Trupurile neînsufleţite ale bărbatului şi celor două tinere au fost ridicate de medicii legişti în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor care au dus la decesul celor trei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura