Mopedist decedat după ce a căzut şi s-a lovit la cap

Bărbatul de 58 de ani, din Călan, circula cu un scuter pe DC 51A, din direcţia DN66 spre oraşul Călan, iar din cauza vitezei a căzut şi s-a lovit puternic la cap.
Echipajele de prim ajutor ajunse la faţa lo­cului n-au mai putut face nimic pentru vi­c­timă. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări în acest caz. Un alt dosar penal a fost deschis pe numele unui tânăr de 27 de ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism prin municipiu, iar în urma tes­tării, aparatul alcooltest a indicat valoarea de 0,61 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Totodată, poliţiştii rutieri au mai descoperit un alt bărbat de 37 de ani, din comuna Vaţa de Jos, care conducea un autoturism pe strada Mihai Eminescu, din Deva cu o alcoolemie de 0,49 mg/l, alcool pur în aerul expirat. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Câine legat de un stâlp lângă linia ferată

Intenţia individului care a recurs la ase­me­nea gest era ca animalul să fie lovit de un tren. Doi poliţişti locali

Căutătorii de aur au scăpat de celula de arest

Inculpaţii nu se vor bucura însă de prea mare li­bertate pe durata anchetei, pentru că magis­traţii Judecătoriei Brad au decis

Festivalul luminii la Castelul Corvinilor a strâns peste 5.000 de vizitatori

Festivalul Luminii şi Noaptea Muzeelor a strâns, la Castelul Corvinilor în weekend mult mai mulţi vizitatori decât se aşteptau or­ga­nizatorii.

Închide