Câine legat de un stâlp lângă linia ferată

Intenţia individului care a recurs la ase­me­nea gest era ca animalul să fie lovit de un tren. Doi poliţişti locali din Petroşani l-au salvat şi l-au dus la adăpostul muni­ci­palităţii.
„Oamenii legii au fost alertaţi de impie­ga­tul de mişcare, care le-a spus că animalul se află legat în acel loc încă de dimineaţă. Po­liţiştii locali nu au stat pe gânduri şi au sărit imediat în ajutorul câinelui, chiar dacă acesta era extrem de speriat şi din această cauză dădea semne de agresivitate. Era într-un real pericol, fiind priponit chiar lângă linia de cale ferată, şi doar o minune a făcut să nu fie lovit de trenurile care trec prin zonă. Cei doi poliţişti locali care au inter­ve­nit au reuşit, cu multă blândeţe, să-i câştige încrederea, să-l dezlege, iar mai apoi câinele, metis de ciobănesc german, a fost trans­portat la adăpostul Primăriei, unde a primit apă şi hrană. Din fericire, animalul nu era rănit, doar deshidratat, după ce a stat ore în şir legat de stâlp”, a informat muni­ci­palitatea Petroşani. Cel mai probabil, căţe­lul va fi dat spre adopţie. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Căutătorii de aur au scăpat de celula de arest

Inculpaţii nu se vor bucura însă de prea mare li­bertate pe durata anchetei, pentru că magis­traţii Judecătoriei Brad au decis

Festivalul luminii la Castelul Corvinilor a strâns peste 5.000 de vizitatori

Festivalul Luminii şi Noaptea Muzeelor a strâns, la Castelul Corvinilor în weekend mult mai mulţi vizitatori decât se aşteptau or­ga­nizatorii.

Prin marile biblioteci ale lumii

Biblioteca Judeţeană „Ovid Den­susianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Ju­deţean Hunedoara, or­ga­nizează în 17 iunie 2021, ora 13:00, la Sala „Liviu

Închide