Politica si administratie

Monica Ridzi nu demisioneazã din Parlament

Fostul ministru Monica Iacob Ridzi (foto) declară, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că s-ar fi autosuspendat din partid, dacă statutul formaţiunii i-ar fi permis şi o critică pe Sulfina Barbu pentru „maliţiozităţile“ la adresa sa, spunând că aceasta nu este în măsură să vorbească despre integritate în PDL.
Monica Iacob Ridzi spune că nici Sulfina Barbu nu a luat o decizie de a se „autosuspenda“ din partid în momentul în care, din câte a auzit, a avut dosare penale.
Monica Iacob Ridzi precizează că nu va demisiona din Parlament, argumentând că statutul de parlamentar nu împiedică derularea procedurii în Justiţie în cazul său, precum şi că a fost aleasă prin vot uninominal, iar semnalele din partea alegătorilor din colegiul său din Hunedoara sunt că trebuie să-şi continue activitatea. Ea se declară în favoarea propunerii lui Emil Boc, referitoare la suspendarea din partid a celor trimişi în judecată, dar spune că şi-ar dori să aibă şi acum posibilitatea statutară de a se autosuspenda în faza de urmărire penală. În ceea ce priveşte starea sa de sănătate, Monica Iacob Ridzi spune că a primit o parte din rezultatele investigaţiilor făcute la Viena, care confirmă diagnosticul pus în România şi că, în prezent, continuă tratamentul dur prescris de medici.

3 comentarii la „Monica Ridzi nu demisioneazã din Parlament

  • Noi cetatenii din Valea Jiului o sustinem pentru ca este aleasa noastra in parlament.

  • Mono,ne-ai zapacit cu ciordelili tale!Ia-ti bambalau si Valea! (nu a jiului!)

  • Si noi, Producatorii de scene din lemn si alte materiale (inclusiv invizibile), o sustinem pe „Moni”.
    Vom face demersuri pentru repunerea intr-o functie de ministru, ca sa manance si gura noastra ceva.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura