Sport

Derby sută la sută

Ciprian Marinuţ

Echipa Primavera Design a dispus cu scorul de 4-3, după ce a fost condusă cu 2-1 la pauză, de A.S. Electroconat, în partida vedetă a etapei de duminică din Campionatul „Realsport” de Minifotbal Amatori Deva.
 

Meci nebun
AS Electroconat, cea mai longevivă lideră în sezonul regulat al campionatului, a început în forţă partida, dar a rămas fără „curent” şi inspiraţie în repriza secundă. În schimb, Primavera, numai locul patru în sezonul regulat,  a acuzat în prima parte absenţa din teren a „dirijorului” Mirea şi a revenit spectaculos după pauză, reuşind să întoarcă rezultatul şi să câştige. Meciul a fost de foarte bună calitate şi judecat prin prisma implicării şi angajamentului, nici una dintre echipe nu merita să piardă.

 

De la 2-0, la 3-4
„Electricienii” au controlat startul meciului şi au avut două goluri avantaj prin reuşitele lui Mihăiescu (5) şi Beanga (7). Scorul putea lua proporţii, însă Beanga (14) şi Mihăilescu (18-bară) au irosit ocazii clare. Primavera a fost timidă în atac, însă contrar cursului jocului, experimentatul Gavrilă, fost la FC CIP şi Quasar, a stabilit la 2-1 scorul la pauză, cu un şut superb în vinclul porţii, în minutul 17. Intrarea lui Mirea, care s-a menajat din cauza unei accidentări, a schimbat faţa jocului după pauză. Primavera a arestat mingea cu un joc combinativ şi a egalat prin Carabulea (27), care a marcat cu un şut norocos, din întoarcere. AS Electroconat a reacţionat prompt şi a preluat iar conducerea prin Beangă (scor 3-2, min. 32). Jocul excelent de pase al celor de la Primavera a întors scorul în favoarea lor la 4-3, prin golurile semnate de Gavrilă (37) şi Ţiglar (42). Pe final, Petrişor (46) putea să egaleze, însă a ţintit bara de la numai doi metri.

Golgheterii etapei
Cel mai eficient jucător al etapei în SuperLiga „RealSport” a fost Claudiu Hîrceag, care a marcat şase goluri pentru Liverpool în partida cu C.F.R., câştigată de „cormoranii deveni” cu scorul de 8-7. În acelaşi meci, Marius Corne de la C.F.R. a înscris patru goluri. Alţi trei jucători au reuşit să marcheze de câte trei ori, după cum urmează: Cristian Bălan (Gaz Metan) şi Cosmin Covaci (AVS), ambii în partida Gaz Metan – AVS 7-4, şi Marius Piţigoi de la Amicii în partida cu Sews II Deva, scor 5-0. Golgheterul etapei primeşte o diplomă şi o spălare gratuită a maşinii la spălătoria Frederiko Car Wash.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.