Actualitate

Monica Iacob Ridzi rămâne internată la Spitalul Universitar

Carmen Cosman

Deputatul PDL Monica Iacob Ridzi (foto) este în continuare internată la Spitalul Universitar Bucureşti, iar starea ei de sănătate este staţionară. Medicii spun că fostul ministru al Tineretului şi Sportului suferă de o afecţiune a măduvei osoase, peste care s-a suprapus o infecţie şi nu ştiu cât va mai dura perioada de spitalizare.

Boala s-a agravat

Monica Iacob-Ridzi este internată, de vineri, la Secţia Hematologie a Spitalului Universitar Bucureşti şi i se administrează perfuzii. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, dr. Bogdan Popescu, a declarat că Monica Iacob Ridzi suferă de o afecţiune la măduva osoasă, care nu sintetizează celulele sângelui, iar medicii fac eforturi să scape de episodul infecţios.

Deputata PDL suferea de această boală de mai mult timp, însă în ultima perioadă, starea ei de sănătate s-a agravat şi a necesitat internarea de urgenţă. Deocamdată, medicii nu ştiu cât va mai sta internată şi spun că perioada de spitalizare este condiţionată de modul în care reacţionează organismul acesteia la terapia administrată.

Sindromul mielodisplazic, afecţiunea de care ar suferi Monica Iacob – Ridzi, este cunoscut drept o tulburare preleucemică, iar transplantul de măduvă este singurul tratament care îi asigură pacientului o şansă reală de vindecare, după cum spun specialiştii. Un posibil donator, în cazul în care se va ajunge la această situaţie, este chiar băieţelul ei, Carol Andrei, născut în luna aprilie a acestui an, la o clinică din Viena.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura