Monica Iacob Ridzi nu rãspunde provocãrilor

22 decembrie 2010 | 6 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Carmen Cosman

Deputatul Monica Iacob Ridzi a decis să nu le răspundă, cel puţin deocamdată, celor care îi cer să demisioneze din PDL. Fostul ministru al Tineretului spune că a învăţat că replica imediată poate fi greşită.

„În ultimele zile, mi s-a cerut să răspund solicitărilor venite inclusiv din propriul partid, de a demisiona din PDL. Da, am citit declaraţiile colegilor mei pe această temă şi am analizat argumentele lor. Am învăţat, însă, (mai ales în ultimele luni, recunosc…), să nu răspund cu «monedele» vehemenţei şi încrâncenării. Am învăţat că replica imediată poate fi greşită, pripită şi nefondată. Vin Sărbătorile, Doamnelor, Domnilor. Iertaţi-mă, dar nu vă voi răspunde. Am avut un an greu, mi-a fost teamă pentru viaţa mea şi a copilului meu, ştiu că mă aşteaptă şi alte provocări şi, credeţi-mă, poate şi de aceea, acum, nu vreau să vă răspund. Vreau, doar, primul Crăciun alături de copilul meu, în linişte. Vă doresc, din suflet, Sărbători Fericite”, scrie fostul ministru într-o postare pe blogul său.

În ultimele zile, mai mulţi membri marcanţi ai PDL i-au cerut Monicăi Iacob Ridzi să plece din PDL. Astfel, Monica Macovei a propus excluderea Monicăi Ridzi din PDL, Sulfina Barbu a declarat că aceasta ar trebui să demisioneze din Parlament, pentru a-şi demonstra în faţa justiţiei nevinovăţia, în timp ce Elena Udrea a sugerat că fostul ministru trebuie să plece din partid pe orice cale.

Comentarii (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Petrosanean spune:

  Este aleasa noastra a cetatenilor Vaii Jiului in parlament iar noi nu credem in rautatile celor din Bucuresti.Ridzi Monica nu te lasa fii tare.

 2. soferu" lu botgros spune:

  Nu te lasa Monica,fii tare-gura,zii ca n-ai furat nimic nici tu nici incornoratul de Tibi,nici de la MTS nici de la Primarie,nici de la telegondola,nici de la RIVA,de nici unde…noi va credem!Base cel rau nu suporta oameni buni si destepti in jurul lui.Aveai dreptate cand spuneai ca nu te mai suporta EBA ca ai fii eclipsat-o!Pe toate le credem,dar avem o intrebare:pe cand la PUSCARIE cu voi nelegiuitilor de RIDZI?

 3. sorotean mihai spune:

  sa stiti ca monica este o fata buna , dar cu inima rea, isi bate joc de toti cei care au ales-o, nu a facut nimic pentru valea jiului iar primarul ei ridizi nici atit,
  doar banii iii intereseaza, ce alegatori, ce oameni, putin le pasa, ei sa o duca bine, bine, bine !!!!!!

  sa se duca la cratita, poate acolo ii este locul si ea nu stie….

 4. tavi spune:

  Este alegerea ei, cariera politica ii apartine,insa sfetnicul s-ar putea sa fie prost!
  Daca iti asumi rolul politic, trebuie sa-l duci pina la capat.
  Singura care ii va da dreptate din pacate , este justitia, asa corupta ,cum e!
  Monica are decizia curtii de conturi, care scrie negru pe alb, neimplicarea in cele prezentate. De ce nu o foloseste ?????

 5. Valea Jiului spune:

  A postat la al doilea comentariu prostul (Cojman Valter un Trantor care se oparea vara doar stand pe la EM Lupeni)primarului PSD de la Lupeni Resmerita fost Informator de Securitate care nu si-a platit angajati de la Universal Edil Lupeni de 7 luni si a tinut elevii in frig la o scoala din Lupeni pana cand au protestat elevii.

 6. Theo spune:

  Cand , pentru “viitorul politic”, decizi sa scoti din foc , cu mana ta , castanele fierbinti , ale celor tari si mari , trebuie sa-ti asumi riscul de a te frige chiar daca esti un “tanar politician de succes”

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Soarta deponeurilor de gunoi se decide la anul

Ieri, primarii tuturor unităţilor administrativ teritoriale ar fi trebuit să participe la şedinţa convocată de Consiliul Judeţean, în vederea stabilirii...

Aşii sportului hunedorean ai anului 2010

Gimnasta Amelia Racea (foto) şi antrenoarea de gimnastică Liliana Cozma, ambele de la CNS - CSS „Cetate” Deva, sunt laureatele...

Jefuită în plină stradă de… cinci lei

O femeie din municipiul Petroşani a fost jefuită în plină stradă de un bărbat pentru suma de cinci lei, pe...

Închide