Politica si administratie

Moloţ vrea referendum cu orice preţ

Cristina Ghenea

Liderul PNL din judeţ, Mircea Ioan Moloţ (foto), a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că va propune spre aprobare, în şedinţa din 23 iunie a Consiliului Judeţean,  proiectul de organizare a unui referendum privind comasarea judeţelor.

„Ţara este ostatică”
Pentru a susţine intenţia preşedintelui CJ Hunedoara, de a iniţia un referendum privind reorganizarea teritorială, la conferinţă au fost prezenţi şi primarii oraşelor Simeria şi Călan, deputatul liberal Mariana Câmpeanu, precum şi secretarul general al PNL, Eduard Hellvig. „Avem de-a face cu nişte indivizi care au luat ţara ostatică, iar aceştia vor să distrugă ceea ce nu le aparţine, fără să-i intereseze care vor fi rezultatele. De aceea, va trebui ca ei să plătească pentru asta”, a spus Eduard Hellvig.
Preşedintele CJ Hunedoara a afirmat că vrea să fie primul care să organizeze un asemenea referendum. Liberalii din judeţ susţin că, în caz că se va asuma răspunderea reorganizării teritoriale, vor merge până la a vota căderea guvernului.

4 comentarii la „Moloţ vrea referendum cu orice preţ

  • Molot a scumpit apa in Valea Jiului si nu a asfaltat drumurile judetene deoarece tot timpul gasea un motiv sa NU le faca.

  • PAI, HAI SA FACEM REFERENDUMUL !!!
    Ca poate asa se va convinge si Dl. Molot,ca hunedorenii au cam „luat plasa”, cu politica de cotet a gastii Molot,Muntean, Rusanu si mai nou Cimpeanu !!

  • pai hai dom Molot sa facem si referendum sa vada toti calicii care este scorul adevarat ,hai ca nu mai putem de dragul lui Barbu de la Strei , de dragu lui Pogea, de dragul lui Ritzi -Pitzdi , si de toti fariseii gen Raducanu , Munteanu , Timis , ortacii la care le-ai dat bani cu nemiluita sa-si faca lucrarile prin ograda lor si care se lauda ca ei sunt mari si tari si ca ei te-au facut pe mata om .ai auzit vorba aia ? cainele care musca mana care i-a dat pita.o venisi vremea sa le dai peste bot .stii cum zic ungurii giere kutya. si romanii – dracului.

  • Galbiorului de la ce credeti ca i se trage culoarea ? .?
    Eu personal cred ca de la limbile de catifea care le da zilnic „excelentelor” ce conduc judetul.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura