Politica si administratie

Moloţ, pe locul 12 la salariu

Carmen Cosman

Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ (foto), se poate considera fericit. Este preşedinte peste un judeţ destul de sărac, dar, chiar şi aşa, cu un salariu lunar de 4.618 lei în 2009 şi de 4.629 de lei în 2010 – potrivit unui clasament publicat de ediţia online Econtext – acesta ocupă locul 12 la nivel naţional în clasamentul salariilor preşedinţilor de consilii judeţene.


Pe primul loc se află preşedintele CJ Mureş, urmat de cel din Iaşi şi Buzău, dar chiar şi aşa Moloţ se află pe un loc onorabil, ţinând cont că avem în vedere nu mai puţin de 41 de judeţe. Sunt şefi de consilii judeţene care nu au simţit criza financiară, iar în timpul recesiunii salariile acestora au crescut. Printre ei se regăseşte şi Mircea Moloţ, căruia nu i s-au diminuat veniturile şi nici măcar reducerea cu 25 la sută a salariului nu l-a afectat. Conform propriei declaraţii de avere, anul trecut acesta a încasat 55.544 de lei, mai mult cu 132 de lei decât în anul precedent. Şi, oricum, Moloţ nu trăieşte doar din salariu. Pe lângă retribuţia primită de la CJ Hunedoara acesta a mai realizat alte 30.000  de lei din ferma sa, din comerţul cu animale şi alte produse.

5 comentarii la „Moloţ, pe locul 12 la salariu

  • Jos cu Turnatorul de Securitate ,Molot,PNL (USL) care a scumpit apa in Valea Jiului (cea mai scumpa din tara)care vine prin cadere si este curata.

  • MOLOT ,NU STA IN SALARIU ,COMISIOANE SI SPAGI ,DE UNDE CREDETI CA ARE O AVERE IMENSA ,DIN SALARIU ?

  • Pe locul 12 la salariu pe locul 1 la furat,JOS CIOCOIU ,JOS STRIGOIU SECURIST ,MIRCEA IOAN MOLOT

  • …măi nesimţitu-le!!! .nu crezi că te bate ăl de sus, tu te lăfăi in bani distrugând, oameni, familii cu copii,chiar destine!!! Tot la -2m o să mergi şi tu ,fără nimic,aşa că ……..locul 12 spune cât de cinstit ai fost!!!…ştii bine, când ai venit în primărie ai fost cu turu pantalonilor rupţi….acu eşti bou-boilor,pardon Bosul -boşilor!!!Se strânge laţul,stai numa stai…!!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura