Politica si administratie

Moloţ n-are nici un leu în conturi

Carmen Cosman

Mircea Ioan Moloţ (foto), preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, stă destul de rău în ceea ce priveşte banii din conturi, sau cel puţin, aşa declară.

Într-un clasament neoficial, publicat pe site-ul Econtext, referitor la banii pe care-i deţin în conturi preşedinţii consiliilor judeţene, Mircea Ioan Moloţ este pe locul 40 la nivel naţional, el figurând că nu are nici un leuţ depus în vreo bancă. Să mai precizăm că clasamentul respectiv a fost făcut după cele scrise în declaraţiile de avere ale demnitarilor respectivi. Dar, să nu uităm că legea spune că trebuie declarate sumele din conturi şi depozite bancare, din fonduri de investiţii etc., doar dacă valoarea însumată a acestora depăşeşte 5.000 de euro. Cu alte cuvinte, dacă Moloţ ar avea în conturi 4.999 de euro, acesta nu este obligat să declare sumele.
Pe de altă parte, preşedintele CJ Hunedoara nu este aşa de sărac cum ar putea părea la prima vedere şi are o mulţime de proprietăţi pe numele său şi al familiei lui. Potrivit ultimei declaraţii de avere, acesta deţine pe numele lui patru terenuri, dintre care unul în intravilanul comunei Şoimuş, are o casă în Săcărâmb- comuna Certeju de Sus, un autoturism Toyota Land Cruiser, mai multe animale – bovine, cabaline, caprine şi porcine – dar nu are datorii sau conturi de peste 5.000 de euro. Interesant este că faţă de anul 2010, declaraţia sa de avere nu a suferit nici o modificare, nici măcar la veniturile rezultate din comercializarea de animale şi produse, care însumează 30.000 de lei. Faţă de anul 2009, însă, preşedintele CJ Hunedoara a rămas fără un teren intravilan în Deva de 499 mp, fără locuinţa din Deva de 191 mp, dar şi fără un autoturism Peugeot 106, iar valoarea sumelor încasate de pe urma animalelor a scăzut considerabil, după ce în 2009, suma declarată a fost de 100.000 lei. Ce s-a întâmplat cu bunurile „dispărute” din ultimele declaraţii de avere nu se ştie, pentru că Moloţ nu a precizat nimic.

11 comentarii la „Moloţ n-are nici un leu în conturi

  • „Saracul”Molot so fi imbogatit tot cu meditatile la matematica,acest Turnator (un lucru urat sa iti torni prieteni,familia pentru bani sau functi)la Securitate,Molot a scumpit apa la noi in Valea Jiului.

  • turnatorul panturu viorel(molot ion mircea) va intra pana in luna decembrie la puscarie impreuna cu amanta lui tolas liliana! DNA-ul stie ca saptamana trecuta au furat impreuna 5 miliarde lei de la muzeuul judetean. O licitatie de achizitii care erau cumparate deja!tolas la puscarie sa stii ca nu te tine in acelasi celula cu molot!!!!

  • are avere de nici el nu stie cat este,sa vedeti casele si pamanturile ,fabricile ,este un hot cu acte in regula .

  • …no vezi tu MOLOŢ, acum făceai afacerea cu chinezii,cu pieile de oiiiiiiiii!!!…numa că tu vându-şi oile şi din pix piei!!!..dar să nu zicem hop, până nu sărim gardu!!! …poate mai ai şi alte turme dosite!!!…. nu credem că eşti aşaa sărac!!!…sau poate eşti şi tu ca MILIŢIENI(doar eşti securist turnător),care au soacre bogate!!!…aia de la Bretea e săracă rău,poate alta….????

  • Eu zic sa facem o coleta publica pentru Molot ,este sarac si cinstit ,nu are dupa ce sa bea apa,nici pensiunile ,nici vilele, nici masinile ,nu sunt a lui ,nici postul de televiziune

  • Avortonul a fost sarac.Nu a avut bani sa plateasca asociatia la bloc.La imprumutat Joca vecinu si apoi nu a avut de unde sa-i dea.Acum bani sunt fara numar,oi cu miile(stiu administratori),vaci la Muncel,Martinesti(stie varu),ponei la Vata,pamint precum grofi maghiari,case si vile la Sacarimb,Merisor,Deva,Vata,Straja si mai zic uni si pe la surioara lui in Italia.Nu mai discutam de masini pentru-ca ,cu asa ceva el face cadouri.SARAC ASADAR ?

  • TOT CE SCRIETI AICI SUNT POVESTILE LUI TIMIS NICOLAE. ZIARUL ESE A LUI TIMIS NICOLAE. MOLOT NU ARE AVERI MAI MULTE CA TIMIS NICOLAE. ORICUM MOLOT IESE DIN NOU PRESEDINTE LA CJHD. TIMIS NICOLAE SE CAM CACA LA SEMNAL CA SEMNELE SUNT RELE. MOLOT A GRESIT ENORM CA A MIZAT LULT PE TIMIS. TIMIS E NEBUN SI S-A DEFECTAT CA PACEPA. CAND S-A VAZUT CU MILIARDELE IN BUZUNAR NU I-A MAI PASAT DE NIMENI. TIMIS E SCOS DIN TOATE CARTILE . JOACA LA CACEALMA. VREM NU VREM MOLOT STA LA MASA CU NISTOR SI CU ALTII GREI . TIMIS STA LA MASA CU MITICA MACELARU CAND FAC O TABLA.ASTA EEEEEEEEHEEEEHEEEEEE, NAEEEE VINE VREME GREA.

  • Varu de la Reea , ai mancat de pe urma lui Molot?ca altfel nu ai cum sa susti o asemenea pramatie…

  • Sunt din Bucuresti si am ramas stupefiat pana peste masura citind aceste comentarii.O sa le trimit linkul si la colegii mei sa urmareasca cu extrem de multa atentie acest caz precum si altele.O zi frumoasa va doresc !

  • Asa zice el.Nu are in romania,lui ii place italia.Aici are,oi,vaci de carne,terenuri cumparate,case,si pasuni si terenuri de vinatoare cit cuprinde.Mai e putin,pina il lasa din brate Rusanu, si va pica in ograda DNA-ului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura