Politica si administratie

Moloţ: „Mi-e milă de Mircia Muntean”

 Sorina Popa

Scandalul dintre liberalii hunedoreni şi primarul Devei, Mircia Muntean, pare să nu se mai termine. Chiar şi acum, în pragul sărbătorilor de iarnă, lucrurile dintre ei nu par să se liniştească, ba dimpotrivă. 
 

Decizie definitivă şi irevocabilă
Astfel, ieri, într-o conferinţă de presă, Florin Oancea a declarat că „s-a respins de către Curtea de Onoare şi Arbitraj a PNL, recursul formulat de fostul preşedinte al organizaţiei PNL Deva, Mircia Muntean, care contesta alegerile din structura locală, el trebuind să predea noii conduceri toate documentele şi ştampila organizaţiei locale. Decizia Curţii de Onoare şi Arbitraj a PNL este definitivă şi irevocabilă, ceea ce denotă că alegerile au fost corecte şi statutare. Noua echipă va conduce destinele liberalilor din Deva pentru următorii patru ani de zile“, a declarat Florin Oancea, preşedintele liberalilor deveni.

”Muntean va fi un veritabil şomer”
Pe de altă parte, liderul  PNL Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, a susţinut, tot ieri, în conferinţa de presă, că „mi-e milă de Mircia Muntean”. „În ziua alegerilor din Colegiul Haţeg, Mircia îi suna pe primarii noştri, ca să o lase mai moale. Eu ştiu că el are menirea să distrugă organizaţia PNL Hunedoara din interior. Îi văd cariera politică terminată. Mircia Muntean este obsedat de persoana mea şi de a lui. Este obsedat de tot, numai de deveni, nu. Dacă nu-l mai aleg devenii, el va fi un veritabil şomer, deoarece nu ştie să facă nimic, nu are o afacere. Aştept să-l văd cu nasul mai lung, că tot i se spune Pinochio”, a declarat liderul liberalilor hunedoreni.

11 comentarii la „Moloţ: „Mi-e milă de Mircia Muntean”

 • da,maestre,nu are afaceri si invarteli ca voi.daca nmu era Mircia nici tu nu existai cu oile tale cu tot.esti cel mai MARE HOT ,nu faci cinste PNL-ului escrocule.

 • Molot aproape toate drumurile de tara sau asfaltat din jurul Devei dar drumul judetean Cabana Rusu-pana in Parang nu , si apoi vei veni sa cercesti voturi de la noi din Petrosani.

 • Domnilor viceprimari daca nu va ridica Mircea Munteanu de reverele hainelor voastre erati niste necunoscuti ,interesant este cum ii multumiti pentru ajutor „muscati mana celui care va hranit ” rusine sa va fie !!

 • Vai si-amar cine vorbeste… Securistu turnator si cu masterandul la fara frecventa… doua gunoaie scoase din rahat de Mircia…ca sa vezi recunostinta… Rushineeee

 • Baaa jegurilor…ati uitat cine v-a facut oameni? Va amintesc eu: acest Mircia Muntean v-a facut!!

 • Bai,securistule, spre surpriza ta oamenii o sa-l aleaga tot pe Muntean.Mare jigodie mai poti sa fi.Se vede ca ai experienta in diversiuni de genul asta.Doar te-au scolit ,,TOVARASII,,

 • Din pacate , va porcaiti degeaba!!!!
  Daca nu reusiti sa transati situatia in interiorul partidului,problema va fi rezolvata de alegatori. Sa va vedem daca aveti curajul, dati-va demisia si Molot si Munteanu si prezentati-va in fata alegatorilor!
  Chiar e nevoie sa va injurati pina in 2012 , si noi sa asistam la acest spectacol penibil ????

 • 2 jigodii…oancea si molot…sa va fie rusine ma! Muntean v-a facut oameni, Muntean va distruge!

 • jigodii putin spus…daca il puneti pe securistul molot alaturi de nazistul DIDILESCU caricatura de director numit de acest molot si nasu ruseanu aveti imaginea perfecta a PNL HD.oare ce va spune centrul partidului?…rusine…rusine

 • precizare DIDILESCU director impus la spitalul judetean devs

 • Molot e incintat de afacerile lui?
  Cum de nu a reusit sa aiba 3000 de oi si pensiuni si alte afaceri pina nu a bagat mina in bugetul statului?
  Nu ar fi nici o problema daca nu s-ar crede urias piticotul!!!
  Iar domnul Oancea sa faca bine sa-si plateasca macar impozitul pe cladirile pe care este proprietar in Deva si numai pe ultimii trei ani ca restul s-a prescris.Doar este un cetatean respectabil al acestui oras, nu?????
  Ce canalii!!!!!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura