FlashPolitica si administratie

Modernizarea Spitalului Județean Deva, finalizată anul acesta

Adriana Năstase

În 2021, Spitalul Județean de Urgen­ță Deva a primit cea mai mare alocare bu­getară din ultimii șase ani pentru con­tinuarea lucrărilor de modernizare. Este vorba de 20 de milioane de lei, sumă care a fost alocată de la bugetul de stat.

Suma, în contul DSP
Direcția de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara, prin care se realizează acest proiect, a solicitat, încă de anul trecut, Ministerului Sănătății sumele necesare continuării investițiilor la Programului de reparații capitale și modernizare la uni­tatea sanitară.
„În contul Direcției a intrat deja suma de 12 milioane de lei pentru finalizarea lu­crărilor la contractul de reparații ca­pitale și modernizare de la Spitalul Jude­țean de Urgență Deva. Cu acești bani, investiția va fi terminată în acest an”, a declarat Sebastian Mezei (medalion) pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

A început în 2009
Proiectul de reparaţii capitale a Spita­lu­lui Judeţean de Urgenţă Deva a dema­rat în anul 2009 şi el nu a putut fi ter­mi­nat din cauză că banii au venit tot cu țârâita. În aceste condiţii, constructorul a fost nevoit să se adapteze situaţiilor ivite pe parcursul lucrărilor. Specialiştii susțin că, atunci când va fi gata, unitatea sani­tară va fi una din cele mai moderne, având dotări de ultimă generaţie.
Proiectul de Reparaţii Capitale a Spita­lu­lui de Urgenţă Deva demarat în anul 2009, pe sistem de finanţare multianual. Iniţial, suma totală a fost stabilită la 1.000 de miliarde de lei vechi. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura