Comunitate

Modernizarea drumului Orăştie-Romos, în grafic

04 Drum Orastie-RomosMagdalena Şerban

Drumul de la Orăştie la Romos va fi mai uşor de străbătut. Deja se află în lucru o scurtătură care va reduce din timpul parcurs până acum de cei care fac naveta între cele două localităţi.
„Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a alocat fonduri începând de anul trecut pentru realizarea drumului DC 48 Orăştie-Romos. Drumul va porni din capătul străzii 9 Mai şi va face legătura cu localitatea Romos (peste deal), având o distanţă de 5,2 km. Astfel, se reduce timpul parcurgerii distanţei între cele două localităţi. Lucrările au început din ambele părţi ale drumului, fiind mai avansate înspre Romos, până în prezent fiind în lucru aproximativ 2,4 km. Urmează să finalizăm turnarea covorului asfaltic pe această porţiune. Sper ca anul viitor, în baza contractului de lucrări semnat, să fie finalizată şi această lucrare”, a spus primarul municipiului Orăştie, Ovidiu Bălan.
04 Inaugurare teren de sport orastieEdilul mai are un motiv de împlinire, de curând participând la inaugurarea terenului de sport ce a fost sponsorizat de societatea Besser pentru copiii orfani de la Fundaţia „Sf. Francisc“ (Mănăstirea Franciscană) din Orăştie.
„Doresc ca pe această cale să-i mulţumesc preşedintelui Grupului OMS BESSER, Germano Maina, pentru sponsorizarea făcută fundaţiei din municipiul nostru”, a adăugat Ovidiu Bălan, primarul municipiului Orăştie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura