Mobilier stradal pentru asociaţiile de proprietari din Deva

2 octombrie 2016 | 1 Comentariu | Publicat in: Comunitate

04-mobilier-stradalAsociaţiile de proprietari din Deva, care vor să-şi doteze zonele din perimetrul blocurilor cu mobilier, pot apela la primăria municipiului, care pune la dispoziţia acestora 300 de bănci şi mese din lemn.
Mobilierul va fi distribuit prin Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală (SPIGM) al primăriei, pe bază de cerere scrisă din partea asociaţiilor de locatari sau proprietari. „Cererile pot fi depuse la sediul SPIGM Deva (str. Axente Sever, nr. 30), la sediul Primăriei Municipiului Deva (Piaţa Unirii, nr. 4) – Direcţia Tehnică, sau pot fi transmise electronic, pe adresa: [email protected] Totodată, cetăţenii Municipiului Deva pot transmite SPIGM sugestii, propuneri sau opinii, inclusiv în perioada weekend-ului, la numărul de telefon 0744.354.828 (persoană de contact Ovidiu Oltean)”, se arată într-un comunicat al Primăriei Deva. (N.Bumbac)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Sorina Blaga spune:

    Da, ca sa se adune toti golanii si toate taraturile vara, sub geamurile oamenilor, ca nu-s destule banci in tot orasul ! 3-4 parcuri, plus locurile de joaca pentru copii, plus sutele de banci din tot orasul…AJUNGE ! Pe aleea Patriei se aduna toate gunoaiele din Deva si fac scandal toata vara si peste tot se intampla acelasi lucru. Se ascund de politia locala si de parinti si stau si fumeaza, si beau si fac sex noaptea sub ferestrele oamenilor. Faceti o ancheta sa vedeti ca asa e!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Avram Iancu a donat pentru „Cuminţenia pământului” premiul de la Consiliul Judeţean

Bibliotecarul din Petroşani, Avram Iancu (foto), cunoscut ca primul român care a traversat Canalul Mânecii înot, a fost premiat de...

„Zilele Medicale Orăştiene“, la a doua ediţie

Colegiul Judeţean al Medicilor Hunedoara şi Spitalul Municipal Orăştie au organizat simpozionul „Zilele Medicale Orăştiene”, ajuns la ediţia a II-a....

Hunedorean prins cu sute de litri de alcool de contrabandă

Un hunedorean, de 44 de ani, a fost prins de poliţiştii de frontieră, la Porţile de Fier, cu o mare...

Închide