Miting al liberalilor la Deva

Sorina Popa

Liberali din toată ţara s-au strâns, ieri, la Deva, organizând un miting pentru a-l susţine pe Florin Oancea, candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului, la alegerile de duminică.
“Nu-i dăm jos pe cei de la putere decât prin luptă”
La miting, care s-a desfăşurat în faţa Casei de Cultură „Drăgan Muntean”, au participat aproximativ 1.300 de persoane, membri PNL, simpatizanţi, din mai multe organizaţii liberale din ţară. Întreaga conducere a partidului a fost ieri la Deva, pentru finalul campaniei electorale. Primarii din Timişoara, Arad, Oradea, Alba Iulia, Sebeş, preşedinţi de consilii judeţene, parlamentari PNL, toţi au vrut să arate că sunt o echipă unită şi împreună vor să câştige fotoliul de edil şef al Devei. Înarmaţi cu steguleţe, cu pancarte, participanţii la miting au scandat tot timpul “Oancea primar!”.
“Devenii îl vor vota, duminică, pe Florin Oancea, primar, pentru că el iubeşte Deva mai mult decât contracandidaţii săi”, a spus deputatul Lucian Heiuş, preşedintele liberalilor hunedoreni.
“Nu trăim vremuri normale în România. Acum, la guvernare nu este un partid politic, ci o caracatiţă, care nu vrea să crească pensiile, care nu vrea să crească salariile, ci vrea un singur lucru, să rămână veşnic la putere, să fure din munca noastră şi să scape de pedeapsă pentru toate fărădelegile pe care le-a făcut în ultimii ani. Nu-i dăm pe ăştia jos de la putere decât prin luptă. Luptă înseamnă că trebuie să ieşim în stradă, să convingem pe orice român că România se duce spre nicăieri dacă la putere rămâne această bandă de criminali, această caracatiţă care vrea să ne ţină în sărăcie şi umilinţă”, le-a spus Ludovic Orban, participanţilor la miting.
“Cu ajutorul lui Dumnezeu şi cu votul devenilor, voi ajunge primarul Devei. Voi fi un primar al tuturor devenilor. Nu vreau să mai fie diferenţe între cartiere. Toţi cetăţenii sunt de acelaşi rang. Ne vom dezvolta, vom munci. Devenii s-au săturat de experimente. Din 2012, devenii l-au experimentat pe Mărginean. Am fost aproape şapte ani, viceprimarul Devei. Am răspuns de investiţii. Împreună cu Mircia Muntean am făcut treabă bună în Deva. Am bătut la uşile a peste 6.000 de persoane, în cele patru luni de zile în care m-am aflat în campanie. Le cunosc problemele şi am soluţii pentru rezolvarea lor”, a declarat Florin Oancea, candidatul PNL la Primăria Deva.
“O campanie fără tiribombe”
Liberalii s-au reunit, ieri, la Deva, şi într-o şedinţă a Biroului Politic Naţional.“Practic, încununăm eforturile depuse de echipa liberală într-o campanie de patru luni de zile, în care Florin Oancea, în primul rând, şi colegii mei au făcut o campanie din om în om, o campanie din casă în casă, o campanie care practic a permis lui Florin Oancea şi Partidului Naţional Liberal să cunoască foarte bine problemele devenilor, să prezinte soluţiile pentru aceste probleme şi, mai ales, cetăţenii să cunoască soluţiile pe care le propune Florin Oancea şi PNL. Am participat alături de Florin Oancea la întâlniri de toate felurile, de la meciuri de fotbal ale echipei Cetate Deva, până la întâlniri în diferite unităţi economice, companii, firme, am fost în piaţă, am fost în campanie directă în mai multe zone ale Devei. O campanie frumoasă, o campanie normală, o campanie aşa cum o facem noi, fără foarte mari artificii, tiribombe şi pur şi simplu o campanie pe picior de egalitate, în care am stat faţă în faţă cu oamenii”, a spus Ludovic Orban, preşedintele PNL, la Deva.

Comandat de Partidul Naţional Liberal, cod unic de identificare mandatar financiar: 51170001.
Operator economic: S.C. Media Hunedoreană S.R.L. Deva. Tiraj: 3.300 exemplare

7 comentarii la „Miting al liberalilor la Deva

 • 3 noiembrie 2017 la 10:16
  Permalink

  Mai orbane,asta cu scoaterea oamenilor in strada e instigare la violente,mafiotule! Acum pupi in *** pe klaus si pe codruta,acum un an jumate ii dadeai dracului ca ti-au facut dosar si te-au scos din lupta pt bucuresti! Mare jigodie esti mafiotule! Vezi poate la urmatorul termen in dosar te baga iar sub acuzare si atunci iar o sa arunci cu nuroi in cei pe care azi ii pupi in ***! Falca mare liberal!

 • 3 noiembrie 2017 la 15:12
  Permalink

  Bai pensionar cretin, du-te dracului si voteaza iar PSD-ul poate iti mai da 3 lei la pensie.
  Cum credeti voi pensionarii ca va mai maresc pensiile daca economia e la pamant…
  Oricum numai handicapatii mintali mai pot vota PSD-ul.

 • 3 noiembrie 2017 la 20:58
  Permalink

  Animalule “cineva”,sa te duci dracului tu cu mama-ta,ca nu a stiut sa te educe,fraiere! Nu am zis sa voteze psd,doar am facut remarci la adresa unor pseudoliberali,mai animalule! Si sa stii ca cretin o fost tactu cand o babardit pe muma-ta si ai iesit tu!

 • 5 noiembrie 2017 la 23:12
  Permalink

  @cineva

  Mergi de le suge p01a, pe rand, la toti baronii galbeni din poza de mai sus. Erau portocalii insa din cauza diareei s-au cam decolorat…

 • 6 noiembrie 2017 la 8:49
  Permalink

  @devean
  mergi tu la Marginean…e liber si nu foarte ocupat.
  Poti sa treci si pe la tractoristul de Nistor…sa-l consolezi putin ca-i deprimat.

 • 6 noiembrie 2017 la 16:11
  Permalink

  bai pensionarule daca esti tare hai sa ne intalnim

 • 6 noiembrie 2017 la 16:12
  Permalink

  Si limbajul pe care l-am folosit este cel al domnului Nistor care injura la fel pe strada.Oricum esti un analfabet cu care n-am ce discuta…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Protest al medicilor de familie la Deva. „Nu omorâţi medicina de familie!”

Natalia Bumbac Mai mulţi medici de familie din municipiile Deva şi Hunedoara au organizat ieri, în faţa Prefecturii Judeţului Hunedoara,

Final de proiect caritabil organizat de Rotary Club Deva Castrum

Ieri, la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva au fost marcate prin stikere personalizate, obiectele achiziţionate din

Exponatul lunii la muzeul din Deva

Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva (MCDR) aduce în atenţia publicului interesat, în cadrul acţiunii „Exponatul lunii”, o piesă ce...

Închide