Misiune de salvare dificilă dusă la bun sfârşit

9 decembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Două echipaje ale Detaşamentului de pompieri Orăştie au intervenit în pădurea aparţinând localităţii Orăştioara de Sus, pentru salvarea unei persoane căzute într-o râpă, inconştientă, cu leziuni la cap.

Din cauza terenului greu accesibil, accesul până în apropierea victimei nu s-a putut realiza fără ajutorul unui voluntar dotat cu un auto 4×4 al Asociaţiei TRAVEL 4X4 Orăştie.
Victima, un bărbat în vârstă de 33 de ani, ce efectua activităţi de exploatare forestieră, a fost găsită fără conştienţă. Bărbatul a fost îngrijit medical, stabilizat şi transportat cu targa lopată, aproximativ 500 de metri, până la autoturismul de teren cu ajutorul căruia rănitul a fost dus la ambulanţa SMURD B2, aflată la o distanţă de aproximativ trei kilometri.
La operaţiune a participat şi un echipaj al Salvamont Hunedoara. Buna colaborare şi coordonarea actorilor implicaţi în această situaţie a dus astăzi la salvarea vieţii unui om. (M. Crivăţ)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal, Liga a IV-a. Aurul Brad a câştigat la Băiţa

Ultimul joc din cadrul etapei cu numărul 17 din Liga a IV-a judeţul Hunedoara s-a disputat duminică la Băiţa şi...

Atleţii de la LPS Cetate Deva s-au remarcat la Cupa de Iarnă

În sala de atletism din cadrul Complexului Lia Manoliu din Bucureşti s-au desfăşurat la finalul săptămânii trecute întrecerile ultimei competiţii...

Doi judoka deveni, pe podium la Arad

În Sala Polivalentă din Arad s-au desfăşurat la finalul săptămânii trecute întrecerile celei de a XI-a ediţii a trofeului Cupa...

Închide