Mişcarea Populară pregăteşte lansarea candidaţilor în judeţ

05 pmp-794x510Natalia Bumbac

Mişcarea Populară (MP) Hunedoara a stabilit candidaţii pentru 50 la sută dintre localităţile din judeţ la alegerile din 5 iunie. Formaţiunea condusă de Traian Băsescu caută în continuare persoane pricepute în administraţie şi dornice să intre în politică, pentru a completa lista de candidaţi, a căror lansare va avea loc la începutul lunii aprilie.
„Avem confirmarea din partea preşedintelui Traian Băsescu că va veni în judeţ în 3 aprilie la lansarea candidaţilor. Mişcarea Populară este un partid deschis pentru cei care au proiecte şi care ştiu să le pună în practică. Oamenii nu mai cred în promisiunile deşarte ale politicienilor, de aceea, candidaţii care vor veni în faţa electoratului vor trebui să explice şi cum vor realiza ceea ce promit”, a afirmat Mihaela Brate (foto), preşedintele MP Hunedoara. Întrebată dacă s-a decis asupra candidaturii pentru Primăria Deva, aceasta a afirmat că nu. Mihaela Brate a mai spus că este dispusă să susţină un candidat pentru şefia municipiului reşedinţă de judeţ, dacă acesta va avea un proiect mai bun decât al său. Printre candidaţii stabiliţi de MP Hunedoara se numără: Liviu Almăşan, fost deputat între 2004 şi 2008, la Brad, Zoltan Varadi, la Petroşani, Gheorghe Jurj, la Călan, Florin Copil, la Haţeg, Adrian Andronache, la Petrila, şi Paul Vasile Tomotaş, la Simeria.

2 comentarii la „Mişcarea Populară pregăteşte lansarea candidaţilor în judeţ

  • 8 martie 2016 la 18:22
    Permalink

    Votati cu partidul lui Basescu. El e un om hotarat, nu se incurca daca e vorba de taiat din salarii si pensii si de ajutat membri de partid apropiati sa fure.

  • 8 martie 2016 la 23:51
    Permalink

    Ioane stii zicala cu Ion si gheorghe,aduna mai multa informatie si n-ai sa mai scrii atitea prostii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.