Mişcarea Populară pregăteşte lansarea candidaţilor în judeţ

7 martie 2016 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

05 pmp-794x510Natalia Bumbac

Mişcarea Populară (MP) Hunedoara a stabilit candidaţii pentru 50 la sută dintre localităţile din judeţ la alegerile din 5 iunie. Formaţiunea condusă de Traian Băsescu caută în continuare persoane pricepute în administraţie şi dornice să intre în politică, pentru a completa lista de candidaţi, a căror lansare va avea loc la începutul lunii aprilie.
„Avem confirmarea din partea preşedintelui Traian Băsescu că va veni în judeţ în 3 aprilie la lansarea candidaţilor. Mişcarea Populară este un partid deschis pentru cei care au proiecte şi care ştiu să le pună în practică. Oamenii nu mai cred în promisiunile deşarte ale politicienilor, de aceea, candidaţii care vor veni în faţa electoratului vor trebui să explice şi cum vor realiza ceea ce promit”, a afirmat Mihaela Brate (foto), preşedintele MP Hunedoara. Întrebată dacă s-a decis asupra candidaturii pentru Primăria Deva, aceasta a afirmat că nu. Mihaela Brate a mai spus că este dispusă să susţină un candidat pentru şefia municipiului reşedinţă de judeţ, dacă acesta va avea un proiect mai bun decât al său. Printre candidaţii stabiliţi de MP Hunedoara se numără: Liviu Almăşan, fost deputat între 2004 şi 2008, la Brad, Zoltan Varadi, la Petroşani, Gheorghe Jurj, la Călan, Florin Copil, la Haţeg, Adrian Andronache, la Petrila, şi Paul Vasile Tomotaş, la Simeria.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ion spune:

    Votati cu partidul lui Basescu. El e un om hotarat, nu se incurca daca e vorba de taiat din salarii si pensii si de ajutat membri de partid apropiati sa fure.

  2. jurj gheorghe spune:

    Ioane stii zicala cu Ion si gheorghe,aduna mai multa informatie si n-ai sa mai scrii atitea prostii.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tragedie în comuna Luncoiu de Jos . O femeie de 82 de ani a ars de vie în casă

În dimineaţa zilei de ieri, casa în care locuia mama preotului Ioan Poenar, din satul Luncoiu de Jos, a fost...

De ce a demisionat copreşedintele ALDE Deva din partid

Copreşedintele ALDE Deva, Emanuel Clej (foto), a demisionat din partid. Anunţul a fost făcut pe o reţea de socializare, iar...

Încă un divorţ de PNL

Organizaţia locală PNL Brad este mai săracă cu un membru. Adrian Clonda (foto), vicepreşedintele organizaţiei municipale PNL Brad, a luat...

Închide