Miron Cozma, angajat fictiv la o firmă a Primăriei Voluntari

Potrivit unor documente intrate în posesia jurnaliştilor de la Libertatea, fostul lider al minerilor Miron Cozma (foto) este angajat la firma Euro Apavol, companie publică înfiinţată de primarul din Voluntari, Florentin Pandele.

Mai multe surse din Primăria Voluntari susţin că deşi este angajat încă din 2017, Miron Cozma nu s-a prezentat niciodată la locul său de muncă, într-un an şi jumătate, conform libertatea.ro. Potrivit unor salariaţi de la Euro Apavol, la compania publică sunt angajaţi fictiv aproximativ 180 de persoane din totalul celor 240. Aici au fost angajaţi fictiv chiar şi fotbalişti din echipa de fotbal Voluntari. Întrebat dacă este angajat la Euro Apavol, Miron Cozma a declarat: „Sunt încadrat ca subinginer electromecanic. Ştiţi ce salariu am?! Primesc 1.200 de lei la leafă! Credeţi că am un salariu mare?”. (A.Năstase)

One thought on “Miron Cozma, angajat fictiv la o firmă a Primăriei Voluntari

  • 15 august 2018 la 12:52
    Legătură permanentă

    „Credeti ca un salariu de 1200 lei lunar este mare ? „. Aşa vorbeşte un tupeist extremist … Răspuns : suma de 1200 lei nu e mare dar dacă avem în vedere că nu face nimic, este o ilegalitate căreia trebuie să i se pună capăt de urgenţă !! Alo Pan Dele, se aude ?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.