Mircia Muntean urcă spectaculos în preferinţele electoratului

Din datele prezentate în diagramele de mai jos se observă că popularitatea lui Mircia Muntean o depăşeşte clar pe cea a celuilalt candidat, şi asta, ca urmare a realizărilor (investiţii şi locuri de muncă) pe care le-a creat în municipiul Deva. De asemenea, sociologii firmei au concluzionat că învingător va fi Mircia Muntean şi datorită nevoii de schimbare la nivel de judeţ, dar şi a faptului că alegătorii au încredere că proiectele pe care candidatul Mircia Muntean le va implementa în toate zonele judeţului (Brad – Ţara Zarandului, Călan – Hunedoara, Ţara Haţegului, Orăştie şi Valea Jiului), atât prin atragerea de fonduri europene, cât şi prin alocarea unor sume importante de la bugetul Consiliului Judeţean, vor fi realizate.
Concluzie: cu trei săptămâni înainte de începerea campaniei electorale, Mircia Muntean se detaşează în preferinţele electoratului.
Sondajul a fost efectuat la comanda USP Hunedoara, pe un eşantion de 3.150 intervievaţi, marja de eroare+/-3,1%, în perioada 2-10 aprilie 2012, după data la care Mircia Muntean şi-a anunţat candidatura la preşedinţia Consiliului Judeţean din partea Uniunii Social Populare (USP).

21 de comentarii la „Mircia Muntean urcă spectaculos în preferinţele electoratului

 • 20 aprilie 2012 la 8:17
  Legătură permanentă

  JOS CIOCOIU, JOS STRIGOIU SECURIST , MIRCEA IOAN MOLOT.

 • 20 aprilie 2012 la 8:37
  Legătură permanentă

  Mas-media cumparata de Mircea Molot ,adica HD-TV si Ziarul Hunedoreanului ,unde patron este Molot precum si Antena 1 Deva unde patroni sunt Molot si Marginean nu spun nimic despre sondaj,cred ca la alegeri diferenta se va mari ,Molot are un trend descendent.

 • 20 aprilie 2012 la 9:06
  Legătură permanentă

  Tot „sociologii firmei” (de curatenie, banuiesc…) ne mai spun ca cei 20% nehotarati s-au decis, in a doua zi dupa lansarea candidaturii lui Mircia Muntean, sa voteze cu dansul, asa ca scorul primarului Devei a ajuns la 56%. In a treia zi de la lansarea candidaturii, cei 15% care voteaza cu „altii” au fost convinsi de cei 20% nehotarati sa voteze tot cu Mircia Munteanu, asa ca scorul acestuia a aajuns la 71%. A patra zi de la lansare a fost definitorie pentru Mircia Muntean, care a atras inca 10$, de data asta din tabara USL, ajungand la 81%. Concluzia „sociologilor” este ca Mircia Muntean sa stea linistit in aceasta campanie si sa isi continue excursiile la sky, precum si in SUA ale Americii, deoarece treaba e „oabla”! Va castiga Consiliul Judetean… Kaprun!

 • 20 aprilie 2012 la 9:32
  Legătură permanentă

  In Brad Mircia Muntean va obtine o victorie rasunatoare ,cred ca va avea cel putin 65% . Nu mai vrem noi motii ca un securist HOT sa mai conduca judetul Hunedoara.

 • 20 aprilie 2012 la 9:36
  Legătură permanentă

  Colaboratorii ,informatorii ,rezidentii securitati ,il sustinem si votam pe colegul nostru Mircea Ioan Molot ,nume de cod Panturu ,pace si securitate.

 • 20 aprilie 2012 la 9:43
  Legătură permanentă

  Cred ca Mircia urca asa de spectaculos si pentru faptul ca DNA este din ce in ce mai aproape de el. Sa vedem care fuge mai bine?
  Cit priveste faptul că alegătorii au încredere că proiectele pe care candidatul Mircia Muntean le va implementa în toate zonele judeţului (Brad – Ţara Zarandului, Călan – Hunedoara, Ţara Haţegului, Orăştie şi Valea Jiului), atât prin atragerea de fonduri europene, cât şi prin alocarea unor sume importante de la bugetul Consiliului Judeţean, vor fi realizate,personal nu am incredere „nici de doi bani” !!!
  Daca si la judet va lucra ca la primarie, numai cu contracte semnate” pe dupa usa” si pe datoria alegatorilor,
  -„dom’ Mircica sa ne leshi”!!!
  Mai misto este ca si Vochitoiu creste ca-n povesti !
  Distractia va fi pe cinste!

 • 20 aprilie 2012 la 9:48
  Legătură permanentă

  Liberalii din Calan votam cu Mircia Muntean ,nu il mai vrem pe piticul dictator Mircea Molot care tine sub teroare si amenintari organizatia PNL Calan ,acum cateva zile a venit sa ne oblige sa dam obligatoriu pentru campania electorala fiecare liberal suma de 1000 lei ,adica zece milioane ,pentru ce sa fure el sa isi mai cumpere pamant ,oii ,vile ,ziare si televiziuni. Nu te mai votam Molot .

 • 20 aprilie 2012 la 11:22
  Legătură permanentă

  Si noi organizatia locala PNL Simeria vom vota Mircia Muntean,spre deosebire de colegii nostri din Calan noi suntem obligati de catre Petre Paun Jura si Adrian Bozdoc care spun ca asa este dispozitia de la Mircea Molot sa ;donam,, suma de 1200 ron ,am mai dat si in 2009 pentru campania electorala a lui Crin Antonescu ,atunci domnul primar Jura ne-a mintit ca vom primi materilale de campanie ,dar am primit 5 pixuri si 3 brichete,cand a fost intrebat de catre noi domnul primar Jura de destinatia banilor ,ni sa spus sa-l intrebam pe domnul presedinte Mircea Molot,la o sedinta a fost intrebat domnul Mircea Molot ,dar a inceput sa ameninte cu excluderea din partid ,suntem satui de el ,noi muncim iar el isi umple buzunarele cu banii nostri, si in plus organizatia noastra nu a fost ajutata cu nimic de Mircea Molot.

 • 20 aprilie 2012 la 11:42
  Legătură permanentă

  …Deveni!… votaţi Mircia Muntean , la CJH!!! ..altfel nu scăpăm de porcuşorul de Moloţ!!!

 • 20 aprilie 2012 la 11:54
  Legătură permanentă

  Mircia Muntean ,Teliucul te voteaza ,degaba umbla primarul Pupeza cu cioara vopsita sa ne zica ca Molot trebuie votat ,jos cu el, toti stim ca este un turnator ordinar la securitate care are 30000 de oi.

 • 20 aprilie 2012 la 12:11
  Legătură permanentă

  MOLOT sa plece la oile lui ,am sa-i dau un fluier sa cante oilor ,sau el stie doar sa ciripeasca la securitate.

 • 20 aprilie 2012 la 13:21
  Legătură permanentă

  Sunt liberal din anul 1992 ,Mircea Ion Molot , nu ne reprezinta pe noi liberali, este o lepra care a subjugat PNL Hunedoara in interesul lui si a lui Laurentiu Nistor, ce face acest individ veros Mircea Molot este doar pentru el si daca mai ramane ceva , a unor acoliti dubiosi , judetul a ramas in urma judetelor vecine de exemplu Alba datorita lui Mircea Molot,a sosit vreamea ca sa plece ,nu mai putem continua inca patru ani cu acest individ veros la conducerea judetului .Am discutat cu foarte multi liberali toti sunt de acord sa nu il mai voteze pe Mircea Ion Molot.

 • 20 aprilie 2012 la 15:16
  Legătură permanentă

  @Tavi: te credeam pdlac si basist convins. Amu nu stiu ce sa mai cred. Chiar sa fi echidistant?

 • 20 aprilie 2012 la 16:42
  Legătură permanentă

  Hategul va saluta si voteaza cu mircea muntean ca e baiat frumos , destept si e prieten bun cu Timis , de asemenea votam si pe Timis din nou ca primar pt. ca , ca , caa , caa , contracandidatul Goia este un fost securist care -si bate nevasta ca pe sacu de fasole , are o familie dezorganizata , iar fata sa eleva de liceu este distribuitoarea principala de droguri la Hateg , si mai are si un baiat care este proxenet la Timisoara , iti da fetite dulci la centura spre Arad, mafiot mare. Timis Nicolae , un Hategan pe cinste , corect , cinstit, modest, milos, crestin credincios, trebuie sa continue proiectele neterminate . Oricine stie ca in 4 ani prin vistieria primariei Hateg au trecut 1000 de MILIARDE.Orasul arata ca si L.A. din California. Turistii zilnic umplu la greu vistieria primariei. Asteptam si investitorii straini. De la Reea. Salutari sincere la familia Timis.

 • 20 aprilie 2012 la 16:44
  Legătură permanentă

  P.S. Pt. Fam Timis , maifu tuva N gurama MII voastre deho TI.

 • 20 aprilie 2012 la 17:34
  Legătură permanentă

  VA fi ales un hot in locul altui hot. Dar noi cand vom acea parte, in fine, de un om cinstit in functia de presedinte al judetului ?
  Ma tem ca niciodata, data fiind componenta listelor prezentate de partide.

 • 21 aprilie 2012 la 20:45
  Legătură permanentă

  De ce sa votam un turnator la securitate ,Mircea Molot ? De ce sa votam un baron local Mircea Molot ? De ce sa votam un om rau care isi batea elevii cand era profesor cu ciomagul ,Mircea Molot. De ce sa votam un mogul al presei locale ,Mircea Molot ? De ce sa votam un hot Mircea Molot ? De ce sa votam un imbogatit care a cumparate zeci de case ,vile ,pensiuni Mircea Molot ?

 • 21 aprilie 2012 la 20:55
  Legătură permanentă

  Doctrina liberala imi este apropiata ,dar nu votez o sigla de partid ,ci un om ,nu o sal votez pe Mircea Ioan Molot, un turnator securist infiltrat in PNL, pe el nu il intereseaza doctrina ,doar sa isi pastreze functia ,dupa 8 ani in care judetul nostru a fost ocolit de investitori din cauza lui Mircea Ioan Molot,trebuie sa plece.

 • 22 aprilie 2012 la 17:46
  Legătură permanentă

  @tavi si @cornelia

  Cornelia esti prostutza rau de tot. E vb de Mircea Muntean care l-a depasit pe Molot si dupa ce a anunta ca merge din partea USP., pentru ca de el se stia din februarie ca va candida. LA REVEDERE CORNELIA. D-te la oile lui Molot sa le pazesti.Si nu te baga la sociologie ca nu le ai, ce… ai vrea sa ma bag eu in ziaristica?

  Iar tu, Tavi, nu-ti dai seama cat de umflata e gogoasa cu PP DD? Pai nu-ti dai seama pentru ca esti unul dintre ei, adica cu vreo 7-8 clase.

  SemneazaȘ antipostacul lui Molotz!

 • 27 aprilie 2012 la 9:21
  Legătură permanentă

  Orce om inteligent voteaza MIRCIA MUNTEAN.Doar informatorii lui PANTURU=MOLOT,si cei ai caror copii vor sa fie speriati in campanie voteaza MOLOT.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.