Mircia Muntean este deputat, Haralambie Vochiţoiu, senator

Sorina Popa

Deşi mulţi i-au cântat deja prohodul, Mircia Muntean (foto stânga), fostul primar al municipiului Deva, a reuşit, la redistribuire, să obţină mandatul de deputat. El este singurul reprezentant al alianţei ARD din judeţ, care va merge în Parlamentul României.
Mircia Muntean a candidat pe listele ARD, clasându-se pe locul doi după liberalul Bogdan Ţîmpău, care şi-a adjudecat colegiul în urma obţinerii a 57, 54 la sută din voturile valabil exprimate.
„S-a făcut o reparaţie, după efortul pe care l-am depus în campanie. Voi fi un critic aspru al celor care au promis creşterea pensiilor şi a salariilor, dar care vor oferi cetăţenilor doar taxe mai mari. Toate forţele politice trebuie să lucreze şi să nu mai umble unii cu acuzaţiile la adresa celor din Opoziţie. După ce am votat să avem un Parlament cu 300 de membri, ne-am trezit că avem aproape dublu. Vor fi proceduri mai greoaie, bani mai mulţi. Voi fi alături de deveni până la moarte”, a declarat Mircia Muntean.

Haralambie Vochiţoiu, senator de Valea Jiului

Şi pe Haralambie Vochiţoiu (foto dreapta) mulţi l-au dat ca fiind un veşnic perdant în politică.  Se vede treaba că cineva, acolo sus, îl iubeşte şi pe liderul PP-DD Hunedoara. Pentru că, ieri, tot în urma redistribuirii voturilor, Vochiţoiu a fost declarat câştigător al unui al doilea mandat de senator în Colegiul Valea Jiului, după cel câştigat din prima, la alegerile de duminică, de social-democratul de Cosmin Nicula.
„Sunt fericit că munca a mii de oameni din tot judeţul, de la PP-DD, se vede concretizată în cele două mandate, unul de senator şi celălalt de deputat. Le mulţumesc tuturor activiştilor PP-DD şi celor care au crezut în partidul nostru şi în mine”, a declarat Haralambie Vochiţoiu, imediat după ce a aflat că a fost validat ca senator PP-DD. Locul lui Vochiţoiu, în Consiliul Judeţean Hunedoara, va fi luat de Nicolae Ivănuş, fost director al societăţii Apaserv din Petroşani.
Aşa că, după aceste validări, judeţul nostru s-a mai ales cu doi parlamentari, fiind reprezentat acum în forumul legislativ naţional de 13 parlamentari – patru senatori şi nouă deputaţi – dacă îl luăm în calcul şi pe deveanul Gheorghe Firczak, care a câştigat al patrulea mandat de deputat pe lista Asociaţiei Culturale a Rutenilor din România.

3 comentarii la „Mircia Muntean este deputat, Haralambie Vochiţoiu, senator

 • 12 decembrie 2012 la 7:01
  Permalink

  Felicitari Mircica!DUMNEZEU SA-TI AJUTE SI IN CONTINUARE!
  Iar detractorilor tai,multa _ uie !

 • 12 decembrie 2012 la 8:54
  Permalink

  Vochitoiu – SENATORUL RESTURILOR!!!

 • 12 decembrie 2012 la 10:21
  Permalink

  Vrem sa faceti o lege in care sa fie redus TVA-ul la facturile de gaz ,de apa ,de curent la 5% ,ne-am saturat sa platim 24% pentru o factura .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare