Mircia Muntean candidează pentru şefia PNL Deva

15 aprilie 2010 | 6 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Nicolle Ebner

Odată cu vacantarea postului de preşedinte al organizaţiei municipale PNL Deva, prin demisia lui Florin Oancea, trebuie organizate alegeri pentru desemnarea unui nou lider.

Alegeri parţiale, doar pentru preşedinte…

Conform statutului, preşedinte interimar al PNL Deva este consilierul judeţean Tiberiu Balint, vicepreşedintele cu cel mai mare număr de voturi obţinute la alegerile interne. Validarea pe funcţia de preşedinte interimar va avea loc la şedinţa extraordinară a Biroului Politic Teritorial (BPT), convocată pentru marţi, 20 aprilie. Balint spune că, în PNL Deva, se vor organiza alegeri anticipate pentru desemnarea noului preşedinte al organizaţiei de partid în maximum 90 de zile de la vacantarea postului. „Probabil tot marţi, sau dacă nu, la şedinţa ordinară a BPT din prima joi a lunii mai, se va stabili şi data când va fi ales noul preşedinte al organizaţiei municipale Deva. Vor fi alegeri parţiale, doar pentru preşedinte. Biroul Municipal rămâne în funcţie până la expirarea mandatului, deoarece nu a fost ales la pachet cu preşedintele”, a declarat Tiberiu Balint, menţionând că nu a luat încă nici o decizie cu privire la o posibilă candidatură la şefia organizaţiei municipale PNL Deva.

…dar primarul vrea să schimbe şi Biroul Municipal

Însă, primarul Mircia Muntean (foto) nu are nici o rezervă în acest sens. „Bineînţeles că voi candida pentru funcţia de preşedinte al PNL Deva, numai că trebuie schimbat şi Biroul Municipal, în totalitate. Orice preşedinte de partid îşi doreşte să lucreze cu echipa lui, pentru a obţine şi rezultatele pe care şi le stabileşte. În noul Birou Municipal, trebuie să se regăsească, obligatoriu, şi cei 10 consilieri locali”, a declarat Mircia Muntean.

Comentarii (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Florea spune:

  Intelept,paza buna trece…,alegerile locale,pas,pas se apropie.

 2. dan spune:

  Se apropie alegerile locale ,pas cu pas , dar Micia le va face cu siguranta la BARCEA sau poate la POPA SAPCA . Ei , ce parere ai ?

 3. GHEORGHE spune:

  Succes d-lui Oancea in 2012 la primaria Deva. Devenii au nevoie de un primar ca dumneavoastra.

 4. ana - lesbiana spune:

  Mircia Muntean nu iti fa mari probleme cu alegerile de la PNL Deva . Le vei castiga sigur ajutat fiind de finutul tau C.Costa . Are timp suficient sa te sprijine in campanie si pun pariu ca nevasta-sa nici nu-i va simtii lipsa , ca doar este ocupata pana-n gat cu alte femei ( mult prea apropiate ). Sa nu-mi spui ca nu stiai nasule ? Sau poate ia fost rusine finului sa-ti spuna ? Te saluta Ana Lesbiana

 5. Greti - lesbi spune:

  Ca ii plac femeile la nevasta lui Costa nu mai este un secret pentru nimeni , fiecare cu gustul ei , dar din postura de sot sa te mai si lauzi ca zevzecul cu asta si sa o si filmezi in calduri parca este prea de tot ( chiar daca are doar 25 de ani si se zice ca este cam necopt la minte ).

 6. daniel spune:

  Invidioaselor , daca va tine , faceti si voi la fel ca doar este o tara libera . Daca nu , atunci macar taceti din gura si nu va mai bagati in ciorba altora ca ii sticati gustul . Hai , la nani babelor .

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii că, deunăzi, doi lideri de organizaţii de partid, din zona cu mulţi mineri ai judeţului, unul de la...

Agresori liberi, victimă desfigurată în spital

Un bărbat de 29 de ani, din Uricani, a ajuns la spital în urma unei bătăi pe care a încasat-o...

Proiectul turistic din Parâng, atacat de Agent Green

Nici nu au început lucrările la proiectul „Dezvoltarea domeniului schiabil în Masivul Parâng” că s-au şi pornit reclamaţiile. Agent Green...

Închide